nlc.hu
Sztárok
Utazás a lelked körül: Nagy Ervin

Nagy Ervin: „Bizonyos ügyekben nárcisztikus voltam a szakmám során nagyon”

A főiskolán elviselhetetlen volt, ma már viszont nevetve emlékszik vissza, milyen beképzelten is viselkedett akkoriban.

Az elmúlt években uralja a tévéképernyőket Nagy Ervin, aki játszi könnyedséggel adja elő a legjobb szerepeket is. A pályája nem indult egyszerűen. Nem csak azért, mert édesapja nehezen fogadta el, hogy a fiából nem focista lett, de ő maga is olyan mércét állított fel, amit még számára is lehetetlen volt megugrani.

Nagy Ervin

Nagy Ervin (Utazás a lelked körül)

A kezdetekről Peller Mariann-nak, az Utazás a lelked körül című műsorában beszél.

Bizonyos ügyekben nárcisztikus voltam a szakmám során nagyon. Nem úgy, hogy „Jó voltam, nem igaz, hogy nem voltam jó, pedig én jó voltam”, hanem maximalista voltam magammal kapcsolatban. Ezért tűntem sokszor hisztérikusnak. Főleg a főiskolán voltam elviselhetetlen. Ezt egyszer a Polyák Lilla csodálatosan elmondta, nem azért nem volt velem, mert nem volt szerelmes belém, hanem mert nem lehetett velem élni

 – magyarázta a színész, aki belátja, akkoriban annyira végletesen komolyan vett mindent, beképzelt volt, mert úgy vélte, ő tudja igazán, mi a szent művészet, és annak hol kell elhelyezkednie. Mint mondja, ma már iróniával tekint erre az énjére. „Felnőni emberi dolog. Felnőni, hülyének lenni, beképzeltnek lenni fiatalon és a csillagokra vadászni és azt a magasságot vágyni, ami elérhetetlen, természetes dolog egy fiatalembernek.

A beszélgetésben őszintén mesél a magánéletéről, arról, hogy hisz abban, hogy sorsszerű volt a találkozása a feleségével. Hisz benne, hogy az ember megtalálja az animáját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top