nlc.hu
Sztárok

Nagy Ervin akkor és most

Fogadjunk, hogy már elfelejtetted, milyen kölyökképű volt Nagy Ervin 23 évvel ezelőtt!

Nagy Ervinre jelenleg rá sem lehet ismerni, hiszen Zámbó Jimmyként láthatod most az RTL-en. De ha valaki, akkor ő nem most kezdte! Nézd meg, hogy lett a laza srácból A király az elmúlt 20 év alatt.
Nagy Ervin

Megkerülhetetlen tény, hogy a 2020-as években Nagy Ervin uralja a mozivásznat és a tévéképernyőnket, a legjobb szerepekben láthatjuk, amikben szinte lubickol. Bár Ervin már a 2000-es évek elején kezdte a karrierjét, azért kellett egy kis idő, mire ENNYIRE  berobbant. A 2008-as Kaméleon hozta meg számára az első nagy áttörést, és akkor mind azt hittük, hogy ő lesz a magyar romkomok új hősszerelmese, végül mégsem így történt. Több szuper szerepe is volt ugyan a továbbiakban, de a 2010-es évek közepére betonozta be magát igazán a hazai filmes kánonba – nem (feltétlenül) romantikus hősként. Filmes és sorozatos főszerepeket kapott (a Kincsemtől A tanárig), most pedig ő az első számú színészünk, aki a néhai magyar popkirályt, Zámbó Jimmyt kelti életre A királyban. Kattintsd végig a galériát, és nézd meg képekben Ervin útját a magyar A-listáig.

Nagy Ervin a Sok hűhó semmiért c. darabban
Megnézem
Összes kép (12)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top