nlc.hu
Sztárok

Vége A Tanár sorozatnak

Nagy Ervin miatt szűnt meg A Tanár című sorozat

Négy évadot élt meg az RTL Klub szériája.

Véget ért A Tanár című sorozat, amely 2018 tavaszán indult és az újkori magyar sorozatbumm harmadik heti sorozata volt – írja a SorozatWiki. Mint a portál megjegyzi, a produkció több szempontból is nagyon fontos része lett a hazai televíziózásnak és a hatását még évekig látni fogjuk. A Tanár ugyan már elköszönt tavaly év végén az RTL Most+-on, de valódi búcsúja tegnap 20 órakor volt az RTL Klubon.

Nagy Ervin

Nagy Ervin A Tanár főszereplőjeként – Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Kolosi Péter, a tévétársaság vezérigazgató-helyettese tavaly egy konferencián jelentette be, hogy a 4. lesz A Tanár utolsó évada. Az utolsó szezon még az előző etaphoz képest is rosszabb számokat produkált.

Kolosi a SorozatWikinek elárulta, hogy valójában miért éppen most szűnik meg sorozat: “Kifejezetten Nagy Ervin döntése volt, hogy a 4. évad után nem vállalja tovább ezt a szerepet. Azt gondolta, hogy elég sokat volt már tanár. A döntés egyébként még a 3. szezon forgatása után született meg benne. (…) Utólag úgy látom, hogy elég is volt A Tanárból 4 szezon“.

Olvass még A Tanár szereplőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top