nlc.hu
Sztárok

Trokán Nóra póthassal A Tanárban

Trokán Nórának szokatlan a terhes has: „Vicces volt, amikor először megláttam magam”

A színésznő A Tanár című sorozatban egyre nagyobb terhespocakkal látható, mi pedig kíváncsiak voltunk, hogy milyen érzés egy kismama bőrébe bújni.

Lilla tanárnőt alakítja az RTL Klub sorozatában Trokán Nóra: a történet szerint kisbabát vár, a szombat esti epizódban pedig már látványos pocakkal láthatjuk.

trokán nóri álhas

Trokán Nóra A Tanárban (Fotó: RTL)

„Vannak erre kialakított párnaszerű betétek több méretben, ezzel oldották meg a terhespocakot. Úgy kell elképzelni, mint egy fűzőt, aminek hátul van a kapcsolója. Érdekes élmény kipróbálni, milyen kismamának lenni, bár ez a betét nem volt olyan nehéz, mint egy igazi terhes pocak, de a nagysága miatt, főleg az utolsó fázisnál már megesett, hogy beleütköztem tárgyakba, hiszen rám egyik óráról a másikra került fel egy hatalmas póthas” – magyarázta Trokán Nóra, aki egy-egy forgatási nap végén már nem bánta, hogy lekerül róla a ,,babapocak”.

„Mikor először megláttam magam a legnagyobb hassal, bevallom, vicces volt, mert a nulláról hirtelen egy nagy pocakkal kellett mozognom, és forgatnom. Az pedig, amikor a nap végén levettem, felszabadító érzés volt, mivel elég meleg és szoros volt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top