nlc.hu
Sztárok

Csákányi Eszter, Nagy Ervin akkor és most

19 évvel ezelőtti fotó Csákányi Eszterről és Nagy Ervinről

A Zámbó Jimmy életéről szóló, A király című sorozatban Csákányi Eszter formálja meg Hulé Évát, aki a valóságban szinte árnyékként követte az énekest, akinek idősebb kori énjét Nagy Ervin személyesíti meg. A két színész útjai nem az epizódok forgatásán keresztezték egymást először, hiszen amellett, hogy kollégák, barátok is. 

A Kossuth- és Jászai Mari díjas, érdemes művész Csákányi Eszter 50 éve végzett a Nemzeti Színház Stúdiójában, és ennyi év után is tud meglepetést okozni a közönségnek sokoldalúságával és azzal, ahogyan minden egyes általa megformált karakterre ráérez.

Hulé Éva rajongóból lett Zámbó Jimmy bizalmasa, akit az énekes második felesége, Edit nem igazán kedvelt (legalábbis a sorozat szerint). Eszter mint mindig, most is szeretett volna tökéletesen azonosulni a szereppel, ehhez sokat kutatott információk után a család barátjáról. Bár a legegyszerűbb az lett volna, ha magát Zámbó Editet faggatja ki róla, mély empátiájáról tesz tanúbizonyságot, hogy ez fel sem merült benne: „Edit köztudottan nem kedvelte Évát, nem akartam feltépni a sebeit azzal, hogy róla kérdezgetem” – osztotta meg a Blikk újságíróival.

Csákányi Eszter és Nagy Ervin A király című sorozat forgatásán

Csákányi Eszter idén nyáron igazán kerek születésnapot ünnepel majd, ugyanis június 10-én lesz 70 éves. Ezen a képen ötven gyertya égett a tortáján és egy nagy bulival köszöntötték fel a barátai, kollégái. Erre az ünnepségre kapott meghívást Nagy Ervin is, aki minden bizonnyal idén is ott lehet majd a színésznő szülinapi partiján!

Csákányi Eszter és Nagy Ervin 20 éve

Fotó: fotocentral.hu

Nagy Ervin azóta nemcsak szakmailag nőtt fel, hanem a magánéletben is kiteljesedett. Tíz évig élt házasságban Váczi Rozival, akivel kislányukat Lolának nevezték el. A válásuk után Borbély Alexandra mellett horgonyzott le a 46 éves színész, akinek tavaly októberben ikerlányai születtek. Franciska és Elza bőven adnak feladatot a szüleiknek, akik persze a kimerítő babagondozás mellett is a fellegekben járnak.

A képen a színész mellett Rezes Judit áll, akit szintén öröm viszont látni a több évtizedes fotón, már csak azért is, mert megállapíthatjuk, hogy rajta sem sokat fogott az idő. Ő Szabó Győző mellett találta meg a boldogságot és két kisfiuk is született.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top