nlc.hu
Sztárok

Megérkezett A Király új epizódja

Már streamelhető A Király új epizódja – ebben már Nagy Ervin alakítja a Zámbó Jimmyt

Ebben a részben már Nagy Ervint láthatjuk Jimmy szerepében.

Nemrég debütált a Zámbó Jimmyről szóló A Király az RTL streamingoldalán, az RTL+-on, és már streamelhető is a legújabb része, amelyben Jimmy és Edit egy csepeli családi házba költöztek.

Zámbó Jimmy

Fotó: Facebook

Íme a jelenet, amikor a fiatal előadóból felnőtt férfi lesz, azaz Nagy Ervin veszi át Olasz Renátótól a Király karakterét. Az énekes élete ihlette sorozat legújabb része már streamelhető az RTL+-on.

A Zámbó Jimmy életéről szóló A Király című sorozatban Nagy Ervin mellett Olasz Renátó is a megosztó énekes bőrébe bújik.

„Számomra azért érdekes ez, mert ez egy olyan korszak, amelyről nincsenek archív felvételek, olyan korszak, amit a közönség nem ismer. Mielőtt elolvastam a forgatókönyvet, az volt a prekoncepcióm, hogy az RTL múltidézést, aranyoskodást csinálna. Aztán rádöbbentem, hogy ez a sorozat nem erről fog szólni, hanem olyan dolgokat fogunk megtudni az életéről, amiket eddig nem. Sok csavar van benne, komplex a történet” – mondta Olasz Renátó a karakteréről egy korábbi interjújában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top