Pély Barna és a párja megható dallal és közösségi videóval készült anyák napjára

nlc | 2020. Április 29.
Pély Barna dallal készült, ha már virágcsokrot nem vihet anyák napjára.

Az anyák napját világszerte ünnepeljük más és más időpontokban, Magyarországon minden május első vasárnapján. Sajnos a jelenlegi karanténhelyzet kapcsán nem mindenki teheti meg, hogy személyesen mondjon köszönetet édesanyjának, nagymamájának. Az ölelés idén elmarad, így Pély Barna dallal készült az alkalomra.

Pély Barna dallal köszönti édesanyját (Fotó: Hevesi Norbert)

Április 26-án Rólunk szól címmel megjelent A Dal 2020 zsűritagjának legújabb dala, amelyet Barna a közelgő ünnep kapcsán készített. A dalhoz barátaik segítségével közösségi klipet is forgattak: az apukák videóra vették, ahogyan a gyerekek virággal köszöntik édesanyjukat, így a járványhelyzetre való tekintettel minden szabályt betarthattak.

Barnának párja és egyben menedzsere, Évi is a segítségére volt.

„Az a helyzet, hogy Évi régóta szeretett volna írni egy anyák napi dalt, és most volt is rá időnk. Megírtuk a szöveget, aztán én írtam rá zenét. Úgyhogy alapvetően ez az ő ötlete volt. És az is, hogy a járványhelyzetre való tekintettel a barátainkat kérjük meg, hogy küldjenek nekünk telefonnal készült videókat, ezzel egy ilyen közösségi élmény lett a klip. Tulajdonképpen harmincöt családot összekapcsoltunk egy videóban, akiknek mi egytől egyig ismerjük a történetét. Felemelő érzés. Természetesen ez a dal virtuális csokor édesanyámnak is, akivel az anyák napja ellenére sem találkozhatok majd vasárnap” – meséli Barna.

Bízunk benne, hogy jövőre ilyenkor magunkhoz ölelhetjük szüleinket és nagyszüleinket egyaránt. Ne feledkezzünk meg az apák napjáról sem, amelyet június harmadik vasárnapján ünneplünk Magyarországon.

Szerző: Rimóczi Ancsa, Centrál Médiaakadémia

Nem csak Pély Barna készül az anyák napjára:

Exit mobile version