Az RTL döntött a sorozatok folytatásáról

nlc | 2020. Június 22.
Az elmúlt időszakban kérdésessé vált néhány sorozat folytatása, most kiderült, hogy az RTL Magyarország mit tervez a jövőben.

A tavasz folyamán a nézők kedvencévé vált a Mellékhatás című sorozat az RTL Klubon, és az utolsó rész vetítése óta a közösségi oldalakon is látszott az igény a folytatásra, a gyártó azonban egyelőre nem tudta, hogyan alakul a jövő. Az kétségtelen, hogy a saját gyártású sorozat adatai meggyőzőek és tükrözik az online felületen tapasztalható érdeklődést is. A béranyaság témája köré épülő orvosi thriller alkotói felkérést kaptak a második évad elkészítésére is, így a nézők a jövőben is számíthatnak az izgalmas és fordulatos cselekményekre.

Mellékhatás folytatásáról döntött az RTL: lesz következő évad (Fotó: Sajtóklub)

Az Apatigris az RTL Magyarország első olyan heti vígjáték-sorozata, mely száz százalékban saját fejlesztésű-, vagyis a lányait ragadozóként óvó édesapa vicces, hol pedig megható története a televíziós premierkor már elnyerte a nézők szeretetét, egy rész után pedig átkerült az RTL Most+ platformra, ahol rekordokat döntött. Ott már egyben megtekinthető az Apatigris első évadának összes epizódja, és most kiderült: a rajongók készülhetnek, a történet folytatására, mert az Apatigris második évadával tervez az RTL.

Az Apatigirs visszatér, lesz második évad (Fotó: Sajtóklub)

A Tanár 3. évada a televíziós premier után az RTL Most + platformon bizonyított, ahol a teljes harmadik évad egyben elérhető. A mindenre elszánt osztályfőnök, a tanári kar és a diákok történetei folytatódnak. A Tanár 4. szériájának forgatása hamarosan megkezdődik.

A Tanár negyedik évadát kezdik forgatni (Fotó: Sajtóklub)

Az RTL Most+ felhasználóinak tábora az elmúlt negyedévben több, mint a duplájára nőtt és tovább növekszik, amely a platform exkluzív és izgalmas tartalmainak  köszönhető. Folyamatosan bővül azon szolgáltatók köre is, ahol már elérhető az RTL Most+ aktiváló kód; Kapos-NET Kft., Pick-Up Kft., PR Telecom, Sághy-Sat Kft., TARR Kft., Telenor MyTV, Vidanet és a Vodafone cégcsoport arra jogosult előfizetői részére. Hamarosan pedig a UPC Direct előfizetői is kedvükre választhatnak az RTL Most+ műsoraiból. Azért is érdemes az RTL Most+ kódot a fenti szolgáltatóktól minél hamarabb igényelni, mert a Mellékhatás, az Apatigris és A Tanár 3. évada július 1-ig érhető el a platformon.

Ha magyar sorozatokról olvasnál: 

Exit mobile version