Az 58 éves Rost Andrea elbűvölő, jól tette, hogy modellt állt

nlc | 2020. Július 17.
Így még nem láttuk Rost Andreát, az 58 éves énekesnőt egy S. Hegyi Lucia tervezte ruhában fotózta lánya, az operaénekes kifutót varázsolt a Hungaroringből.

A világhírű magyar operaénekesnőnek nem csak a tehetségét, de szépségét is sokszor méltatták már, most a lánya is megörökítette Rost Andrea egyik különleges fellépését.

Különleges képek készültek az 58 éves Rost andreáról (Fotó Harazdy Photography )

Rost Andrea a most hétvégén rendhagyó körülmények között megtartott Forma 1. Nagydíj alkalmából egy légies S. Hegyi Lucia tervezte Luan by Lucial Soul Couture magenta ruhában énekelte a Himnuszt, amit a mogyoródi pályán rögzítettek. 

RostAndreaHungaroring7

Rost Andrea modellt állt a látványos ruhában (Fotó Harazdy Photography )

RostAndreaHungaroring5

Az 58 éves énekesnő nem volt zavarban a fotózáson (Fotó Harazdy Photography )

RostAndreaHungaroring3

Egyedi tervezésű ruhában állt modellt Rost Andrea (Fotó Harazdy Photography )

 

“Nagyon szeretem az elegáns darabokat, a jó minőségű és szép anyagokból készült kosztümöket, estélyiket, a nőies darabokat. Alapvetően a hivatásomból fakadóan is az elegáns megjelenésen van a hangsúly nálam. Amit nem szeretek talán sokkal könnyebb válaszolni. Nem szeretem a túlméretezett (oversized) ruhákat, és a lapos talpú cipőket. Szívesen hordok kalapokat, ugyanis nagy kalapmániás vagyok. Sokféle kalapom van, és ezeket szeretem hordani, kombinálni, úgy vélem jól is állnak. Akárcsak a jópofa, modern napszemüvegek hatalmas kedvenceim. No meg az ékszerek is fontosak számomra. Sportoláshoz, színpadon, hétköznap és különös alkalmakkor is szívesen viselem például a saját ékszerkollekcióm, a Rost Collection egy – egy darabját” – mesélte az nlc-nek Rost Andrea, aki a fellépésein mindig elvarázsolja a közönségét

Rost Andreának nem csak a karrierjére kíváncsiak az emberek: 

Exit mobile version