Sztárok

Rost Andrea újra szerelmes, az 57 éves operaénekes először beszél újdonsült párjáról

Élete legkiegyensúlyozottabb és legboldogabb időszakát éli Rost Andrea.

Rost Andreának 1989-ben főiskolásként már édesanyaként indult a karrierje a Rómeó és Júliában, aztán egymást követték a főszerepek, a lánya után jött a fia is, majd elvált, újból férjhez ment, újból elvált, most ismét szerelmes – írja a legfrissebb BEST magazin.

Rost Andrea

Rost Andrea újjászületett és nagyon boldog, MTVA Fotó: Zih Zsolt

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes szűkszavúan ugyan, de beszélt újdonsült párjáról is a BEST magazinnak adott interjúban: „Zenész férjem már volt, arra nem vágyom. Orvos, de a zene nem marad ki az életünkből. Reggelizés közben, főzés közben, borozgatás közben, minden közben nemcsak operát, hanem jazzt és könnyűzenét is hallgatunk. (…) Soha nem voltam még ennyire kiegyensúlyozottan boldog, mint most.” Elmondása szerint a szerelemben a türelem a legfontosabb. „Békén kell hagyni a férfit, nem szabad kutakodni a múltjában, a jelenben kell maradni, és a jövőt tervezni” – vallja az új életet kezdő Rost Andrea. „Nem foglalkozom a múlttal, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy tavaly elköltöztem Budaörsről, a házamból, ahol 33 évig laktam. Solymárra, egy teljesen más környezetbe mentem, új fészket raktam” – árulta el.

Rost Andrea fia, Máté Svájcban él a barátnőjével, vele most – a járványhelyzet miatt – nem tud találkozni, de a lányával, az ugyancsak operaénekes Eszterrel és a párjával gyakran összejönnek, a húsvétot is négyesben töltötték.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

best kajdi csaba baratok kozt kiss ramona polgar tunde rost andrea

Olvass még Rost Andreáról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top