Gáspár Lacinak nem akarják elhinni, hogy koronavírusos

nlc | 2020. Szeptember 06.
A kommentelők egy része úgy véli, Laci betegsége egyszerű reklámfogás.

Szeptember 4-én, azaz pénteken derült ki, hogy Gáspár Laci koronavírusos: miután megfázásszerű tüneteket tapasztalt magán és teljesen elveszítette a szaglását egy gasztro rendezvény után, az énekes maga kérte, hogy teszteljék. Miután mindkét PCR-teszt pozitív lett, Gáspár Laci karanténba vonult, emiatt az Álarcos énekes 3. és 4. adásának forgatásáról is lemarad.

Minderről Laci megdöbbentő őszinteséggel egy Instagram-videóban számolt be. Csakhogy sokaknak ez sem volt elég: a videó alatt több kommentelő is azt írta, Laci nem is kapta el a vírust, a betegsége egyszerű reklámfogás.

A vírustagadó hozzászólások láthatóan feldühíthették az Álarcos énekes nyomozóját, mert szombaton újabb videót készített: ezúttal élő videóban jelentkezett be, és arról beszélt hosszan, hogy az emberi butaság még a járványnál is veszélyesebb.

„Van ez a dolog, ez a koronavírus, amitől sokan félnek, sokan nem félnek, sokan nem hiszik. Annyira meg lett tépázva az egész világ, az egész ország, hogy sokan már nem hiszik. Azt gondoltam, hogy ezek már összeesküvés-elméletek, vagy nem tudom, de rájöttem, hogy a koronavírusnál van egy sokkal veszélyesebb dolog: az emberi butaság” – idézi Gáspár Lacit a 24.hu, aki hozzátette, innentől kezdve nem foglalkozik azokkal, akiknek nincsen eszük.

Olvass még többet Gáspár Laciról az nlc-n: 

Exit mobile version