nlc.hu
Sztárok

Házassági évfordulót ünnepelt Gáspár Laci

Fürdőruhás fotóval ünnepelte Gáspár Laci és neje a házassági évfordulójukat

Hat éve házas Gáspár Laci és felesége, Niki. Már a megismerkedésük is filmbe illő volt!
Gáspár Laci és neje

Gáspár Laci hat évvel ezelőtt vezette oltár elé, harmadik feleségét Nikit. Kapcsolatuk azóta is kiegyensúlyozott és boldog. Az évfordulót egy közös, családi strandolással ünnepelték meg.  “Tegnap voltunk 6 éves házasok…Nem tettem ki aznap egyből…Csak gondolkodtam mi az amit megoszthatok azokkal akik igazán szeretnek engem, azokkal kapcsolatosan,akiket nagyon szeretek és féltek. 6 éve vettem el és igen,nekem nem elsőre jött az igaz szerelem. Ami volt sosem tagadom,minden van valamiért és köszönök mindent mindenkinek…. Egy dolog biztos,Nikit 6 éve vettem el és amióta ismerem Őt,azóta vagyok igaz,tiszta érzésekkel boldog. Nem lehet eltévedni csak megbotlani…” – írta a friss fotóhoz Laci, aki egy fellépésen ismerte meg harmadik feleségét. A nő ott volt a közönség soraiban, tekintetük többször találkozott. ” …Az előadás után néhány rajongóm autogramra várt a kijáratnál, Niki is köztük volt. Megkértem, maradjon még egy kicsit, mert meg szeretném ismerni. Később direkt ugyanabba az edzőterembe mentem, ahová ő is járt, hogy minél többször láthassam, és beszélgethessek vele” – emlékezett vissza a megismerkedésükre korábban Gáspár Laci

Gáspár Lacinak összesen három gyermeke van, ebből a házasságából 2016-ban született Noel, pontosan akkor, amikor apja belevágott az X-Faktorba.

Mizu, mentorok?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top