Sztárok

Gáspár Laci nem hitte volna, hogy idáig jut

Hamarosan kezdődik az X-Faktor következő évada, és a tavalyi szavazások alapján Gáspár Laci volt a legkedveltebb mentor. Idén is sokat várunk tőle, de nem a tehetségkutató a legkeresettebb dolog vele kapcsolatban.

Megszámlálhatatlan díj és megannyi sláger az egykori tehetségkutatósból mára az X-Faktor elismert mentorává vált Gáspár Laci mérlege. Az énekes emellett három gyerek édesapja is, aki a harmadik házasságában találta meg az igaz szerelmet; amúgy pedig meglepően sokat pózol autók mellett. Belemásztunk a Google algoritmusába, és megnéztük, hogy mire keresnek rá az emberek Gáspár Lacival kapcsolatban.

Amire a legtöbben keresnek: Gáspár Laci felesége

Ami azt illeti, a sztár élete valóban felér egy mexikói szappanoperával. Gáspár Laci harmadik felesége Niki, akivel öt évvel ezelőtt keltek egybe.

„Második válásom után éppen mélyponton voltam, amikor az egyik fellépésemen megakadt a szemem egy gyönyörű lányon. Niki a közönség soraiban állt, a tekintetünk találkozott. Az előadás után néhány rajongóm autogramra várt a kijáratnál, Niki is köztük volt. Megkértem, maradjon még egy kicsit, mert meg szeretném ismerni. Később direkt ugyanabba az edzőterembe mentem, ahová ő is járt, hogy minél többször láthassam, és beszélgethessek vele” – mesélte a megismerkedésükről Gáspár Laci a Meglepetésnek. Az aláírásból aztán szerelem, majd esküvő lett. 2016-ban megszületett közös gyerekük is. A Nyerő Párost is megjárt szerelmespár a Best magazinnak így nyilatkozott a kapcsolatáról: „A szerda szokott lenni a randinapunk, olyankor beülünk egy moziba, vagy elmegyünk vacsorázni. Ha koncertezem, próbálom úgy alakítani, hogy a helyszínen töltsünk egy éjszakát. Szükség van rá, hogy megőrizzük a romantikát.”

Gáspár Laci és felesége, Niki (Fotó: RTL Sajtóklub)

A zenész a harmadik házasságától megkapott mindent, amire valaha is vágyott, de korábbi kapcsolatairól sem mondott soha rosszat. Gáspár Laci második felesége Reni volt. Nyaralással egybekötött esküvőt tartottak, majd 2011-ben megszületett közös gyerekük is. Ám alig volt 10 hónapos a kisfiuk, amikor 2012-ben a kapcsolatuk megromlott.

„Nincs köztünk harag, de senkinek sem jó, ha állandóan vitatkozunk. Már mindenen vitáztunk, és ez sem nekünk, sem a kisfiunknak nem jó” – magyarázta Laci az akkor még futó Aktív műsornak. A Megasztár egykori versenyzője szerint az is közrejátszott a döntésükben, hogy a nőnek nem volt könnyű elviselnie a hírnévvel és a zenéléssel járó életmódját.

Gáspár Laci volt felesége, Renáta és kisfiuk, Laci (Fotó: Csibi Szilvia/smagpictures.com)

Laci tizenhat éves volt, amikor összeházasodott első feleségével, az akkor tizenkilenc éves Gabival. „Egy-két évig volt jó, de akkor sem voltunk boldogok, mert akkor meg annyit kellett dolgoznom, hogy szinte soha nem találkoztunk. Amikor megszületett a gyerek (a párnak egy lánya született – a szerk.), azt hittük, majd jobban leszünk. Nem így van” – magyarázta Gáspár Laci korábban Joshi Bharat műsorában. Az énekes szerint ha egy kapcsolatban nincs a két fél között harmónia, akkor egy gyerek még inkább eltávolítja őket egymástól. Azt mondja, túl sokáig vártak a válással, ám akkor ő már befutott a Megasztárban, és nem akarta, hogy a magánéletéről pletykáljanak az emberek. Végül 11 év házasság után mondták ki első feleségével, hogy vége.

Laci és első felesége, Gabi a kislányukkal, Miriammal (Fotó: Nagy Zoltán/smagpictures.com)

Amire a legtöbben keresnek: Gáspár Laci gyerekei

„Van olyan időszak, amikor úgy fellángol a szívem, hogy eszembe jut, milyen jó lenne még egy kislány, de ha komolyan belegondolok, tudom, hogy úgy kerek az életünk, ahogy most van” – nyilatkozta Gáspár Laci a Bestnek a harmadik házasságáról. Lacinak összesen három gyereke van, és harmadik felesége nagyon jó kapcsolatot ápol a korábbi házasságokból született Lacikával és Miriammal is, vagyis Mirikével, ahogyan a zenész emlegeti.

Az énekes legidősebb gyereke Miriam, aki tavaly decemberben ünnepelte a 16. születésnapját. Miriam ritkán posztol a közösségi oldalakon, de édesapját mindig úgy jellemzi mint a legjobb apát a világon.

„A lányom amúgy a legnagyobb kritikusom, de Mirike már régóta mondogatta, amikor valamilyen tehetségkutatót néztünk, hogy apa, neked kéne ott lenned, az milyen jó lenne. Ebben én nem hittem, nem gondoltam, hogy én mentor lehetnék, hogy milyen lenne. Most kiderült, semmi sem lehetetlen”nyilatkozta az NLCafénak Gáspár még 2016-ban mikor először ült be az X-Faktor mentorszékébe.

Gáspár Laci második gyereke, Lacika 2011-ben született, a szülőszobán pedig bent volt az édesapa is. Laci harmadik gyermeke, Noel 2016-ban, az énekes harmadik házasságából született, pontosan akkor, amikor apja belevágott az X-Faktorba.

Amire a legtöbben keresnek: Gáspár Laci Lamborghini

Nem Vajna Tímea az egyetlen, akinek a neve mögé az emberek odabiggyesztik a Lamborghini szót a netes keresőkben. Gáspár Laci autómániájáról megannyi klipből is megbizonyosodhatunk:

GIF

Visszatérve a Lamborghinire, az énekes 2018-ban töltött fel egy videót a netre, melyben azt ecsetelte, hogy mennyire hálás a sorsnak, és hogy soha nem fogja elfelejteni, honnan jött, honnan küzdötte fel magát oda, ahol most tart az élete. A felvétel végén egy hófehér Lamborghini Huracan volt látható, amilyet Gáspár Laci mindig is szeretett volna – akkor a Bors arról számolt be, hogy az autót tartós lízingre vette az előadó, ám ezt senki nem erősítette meg a lapnak. Gáspár Lacit egyébként gyakran látni autók előtt vagy autókban pózolni. Akit ez izgat, az kövesse az Instán, ott van piros luxusautó, fekete autó, kék Lamborghini, bár a mi kedvencünk a legkisebb fia, aki hasonló játékautóban ülve mosolyog.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Pacsi! 😍 #lambtalk #withmyson #lamborghinihigh

Gáspár Laci (@gasparlaci) által megosztott bejegyzés,

Amire a legtöbben keresnek: Gáspár Laci X-Faktor

Laci 2016-ban csatlakozott a megújult zsűrivel visszatérő X-Faktorhoz. Azóta a női mentor többször cserélődött, de ő, valamint ByeAlex és Puskás Peti stabilan ülnek a székükben.

„Hiszek abban, hogy bárki, bárhonnan indul, ha megvan benne a tehetség és a kitartás, akkor bármit elérhet! Kicsit úgy is fogom nézni a versenyzőket, mintha én is ott lennék helyettük, hiszen én is így indultam!” – mondta, miután a sajtó számára is kiderült, hogy ő lett a műsor egyik új zsűritagja. Ősszel a negyedik olyan évad kezdődik, amiben Laci mentorkodik, a 2019-es szezonról így beszélt: „Már a legelején is azt mondtam, hogy nekem nagyon fontos, hogy egy énekes énekelni is tudjon. Most még jobban ezt mondom, harcolni fogok ezért!”

Az X-Faktor stábja: ByeAlex, Kiss Ramóna, Dallos Bogi, Puskás Peti és Gáspár Laci (Fotó: Bencze Vivi)

Amire a legtöbben keresnek: Gáspár Laci Puskás Peti

Alapvetően nincsen konfliktus Puskás Peti és Gáspár Laci között, csak akkor, ha kiéleződik az a bizonyos ellentét, amiben a két mentor eltér egymástól. Míg Gáspár szerint a legfontosabb egy tehetségkutatóban, hogy a döntős versenyzők tudjanak énekelni, addig Puskás a karaktereket, az egyéniségeket látja szívesen a színpadon. Na, ebből volt a legtöbb csörte az elmúlt két évadban kettejük között. Ez egy tavaly novemberi adásban odáig fajult, hogy Gáspár Laci belelovalta magát egy kritikába, amire Peti nem bírta tovább, és felemelte a hangját. Ezt a csörtét tessék újra megnézni, leírni felesleges:

De volt olyan is, hogy Gáspár Laci emelte fel a hangját, ezt itt lehet megnézni. Azért olykor van összhang is a két mentor között – mi például soha nem fogjuk elfelejteni, ahogyan ők ketten egy évre elegendő mémet szolgáltattak nekünk azzal, hogy táncolni kezdtek a színpadon.

Amire a legtöbben keresnek: Gáspár Laci ByAlex

Bevalljuk, mi is nehezen tudtuk azt elképzelni, hogy ByeAlex és Gáspár Laci nemhogy egyetért majd szakmailag valamiben, de még barátok is lesznek. Aztán tessék. Na, persze köztük is volt bőven haragszomrád, főleg a 2017-es évadban, de ez nem tartott tovább egy-egy adásnál. Sőt, akkora spanok lettek, hogy az X-Faktor alatt egy közös dalt is készítettek, melyhez Laci írta a zenét, Alex pedig a szöveget. (Felhívnánk a figyelmet arra, hogy Gáspár ebben a videóban is egy drága autóban feszít.)

Ők ketten a Reggeliben már elárultak egy kis információt a 2019-es X-Faktorról. „Azt szeretem, amikor Alex kicsit rossz arc, és hisztizik is kicsit. Bevallom, engem az szórakoztat” – magyarázta Gáspár Laci, amire kollégája így kontrázott: „Én is azt szeretem, ha neked rossz, és láthatóan szenvedsz a válogatókon, mint 2016-ban Gyöngyi néni előadásán.”

Szeptembertől tehát kezdődik az X-Faktor, addig is itt van bónusznak egy 2017-es közös, de rövid dal Puskástól, Alextől és Lacitól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top