nlc.hu
Sztárok

Puskás Peti és Dallos Bogi szerelmes fotója

Ez a szerelem! Nagyon beszédes fotót készített Puskás Peti és Dallos Bogi!

Két friss fotóval is gazdagodott a Puskás-Dallos páros fotóalbuma. És nem kétséges, hogy ez a két ember nagyon szereti egymást.
Dallos Bogi és Puskás Peti

Az egyik képen Dallos Bogi mosolyogva figyeli, a önmagához képest visszafogottan öltözött párját. A második már szerelmes csókot váltanak az X-Faktor mentorai. Ez bizony szerelem! A fotó egyébként csodaszép helyen, a Mezőgazdasági Múzeum előtt készült. “Petivel szeretünk múzeumba járni, de az utóbbi hónapokban erre nem volt lehetőségünk. Ma viszont a Mezőgazdasági Múzeumban @varazslatos.magyarorszag fotókiállítás megnyitóján a szerelmem beszédet is tartott, így elkísértem, és egész csinin fel is öltöztünk hozzá“- írta a fényképekhez Bogi az Instán.

Töredelmesen bevalljuk, hogy mi a képeket nézve, először azt gondoltuk, hogy lánykérésre került a sor. De nem kell a szerelemhez azonnal gyűrű. Ezekről a képekről pedig sugárzik, hogy mennyire ragaszkodik egymáshoz ez a két ember. Pukás Peti azért még egy kommentben is megerősítette ezt, mert párja bejegyzéséhez odaírta: “Szeretlek!”.

A Varázslatos Magyarország fotókiállítás június 24-től augusztus 18-ig lehet megtekinteni a Mezőgazdasági Múzeumban. A kiállítás célja a magyar természetfotózás és Nemzeti Parkjaink bemutatása, népszerűsítése. 

Kettejük kapcsolatát egyébként csak megerősítették az elmúlt hónapok, az összezártság, és a zenészeket is érintő bizonytalanság. Virágültetéssel, vicces TikTok táncokkal és könyvajánlókkal szórakoztatták az embereket és önmagukat.

Csak ezt tudjuk még hozzáfűzni:

Mi a helyzet az X-Faktor többi mentorával?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top