Sztárok

Dallos Bogi és Puskás Peti kapcsolatára is hatott az elmúlt pár hét

Sokan osztották meg azt, hogyna hat rájuk és a környezetükre a karantén. Most megmutatjuk, Dallos Bogi és Puskás Peti kapcsolata hogyan alakult.

Az elmúlt hetekben az ismert emberek közül elsőként a zenészek és színészek vonultak önkéntes karanténba, miután a kormány a koronavírus miatt megtiltotta a 99 főnél nagyobb zárt helyi összejöveteleket. Miután Puskáks Peti és Dallos Bogi fellépéseit is visszamondták, a pár úgy határozott, elvonulnak, mert hisznek abban, így gyorsabban és könnyebben átvészelhetjük ezt a nehéz helyzetet.

Dallos Bogi és Puskás Peti a bejelentés óta otthon vannak (Fotó: Instagram) 

Dallos Bogi és Puskás Peti a bejelentés óta otthon vannak (Fotó: Instagram) 

Minderről még az első héten készített videójukban is beszéltek: 

Azóta néhány szórakoztató tartalmat mutattak a követőiknek, például megnézhettük, ahogy a virágok nevét megtanulták és kikérdezték egymást, főztek mindenféle vegán ételt, és felfedeztek néhány új applikációt is, mellesleg még azt is láthatjuk, hol él a pár. Miközben sokan panaszkodnak arra, hogy nehezen viselik az ilyen szintű összezártságot, Bogi és Peti között láthatóan nagyon nagy az összhang, és jót tesz nekik az együtt töltött idő.

Dallos Bogi nemrég csatlakozott a TikTokhoz, és reggelente ilyenekkel szórakoztatják a követőket: 

A karantént sokan igyekeznek kihasználni: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top