24 éves lett a Sabrina, a tiniboszorkány sorozat – Így élnek most a szereplők!

nlc | 2020. Szeptember 27.
Majdnem 200 részen keresztül izgulhattak a rajongók a boszorkány kamaszlányért. Megnéztük, hogy mi történt a Sabrina, a tiniboszorkány szereplőivel az elmúlt 24 évben.

1996. szeptember 27-én, vagyis kereken 24 éve indult el a Sabrina, a tiniboszorkány sorozat, ami hamar a nézők kedvence lett. Volt benne egy esetlenül sikerült, beszélő, fekete macska, két nagyszájú, okoskodó és túlságosan aggodalmaskodó nagynéni, és persze Sabrina, aki mindig valami galibába került a boszorkányképességei miatt. A 163 epizódot megélt, alapvetően kamaszokat megszólító sorozat végül 2003. április 24-én búcsúzott a nézőktől. Megnéztük, hogy mi történt a szereplőkkel az elmúlt huszonnégy évben! 

Annyit elárulunk, hogy a színésznők ma is gyakran összejárnak, és a koronavírus-járvány miatt számos jótékonysági, online akcióban vettek részt közösen…

A sorozat szereplői egy online csevegésen idén májusban (Fotó: Instagram)

Nézd meg a galériánkat, amiből kiderül, hogy mi történt a Sabrina, a tiniboszorkány szereplőivel!

Melissa Joan Hart

A Sabrina előtt a Clarissában volt főszereplő. Melissa Joan Hart ma már 44 éves, három gyermek boldog anyukája, és 17 éve él házasságban. Legutóbb a Melissa & Joey sorozatban láthatták a magyar nézők. De az elmúlt három évben több karácsonyi film rendezője és főszereplője is volt a Lifetime csatornán (Fotó: AFP)

Caroline Rhea

A mosolygós, szőke, Caroline Rhea alakította Hilda nénit a sorozatban. Ő idén lett 56 esztendős, egy amerikai-görög komikustól született egyetlen gyermeke, a kislány 12 éves lesz idén októberben. Számos sorozatban volt látható az elmúlt években, például az Élet csajos oldalában. Egyébként műsorvezetőként is dolgozott több csatornánál, de számos meseszereplőnek kölcsönzi a hangját is (Fotó: ABC, AFP)

Beth Broderick

Zelda néni, vagyis Beth Broderick sem tűnt el a képernyőről. Ő a Sabrina után játszott a Lostban, és A búra alattban is. A 61 éves színésznő kétszer volt házas (Fotó: ABC, Instagram/Beth Broderick)

És velük, mi történ?!

Exit mobile version