nlc.hu
Sztárok

A Váratlan utazás Felicity-je akkor és most

Nahát, mennyit változott! Így él ma a Váratlan utazás Felicity-je

A Váratlan utazás Felicity-je már 44 éves. A képernyőtől ugyan visszavonult, a színjátszástól azonban nem szakadt el.

Gema Zamprogna 1989-ben, 13 évesen kezdte forgatni a Váratlan utazás című sorozatot, melyben Felicity Kinget alakította. A hét évad alatt összesen 82 epizódban szerepelt, több gyerekszereplőhöz hasonlóan gyakorlatilag együtt nőtt fel a szériával. 1998-ban a sorozat után néhány évvel játszódó Boldog karácsonyt, Miss King! című tévéfilmben is láthattuk.

Felicity King

Felicity King szerepében a Váratlan utazásban

A kilencvenes években már a Váratlan utazással párhuzamosan is több tévés produkcióban is feltűnt. 2000-ben a Queens Egyetem drámatagozatán diplomázott és a torontói Theatrefront társulat alapítótagja volt. Mindezzel párhuzamosan pilates-oktatói képzettséget is szerzett, 2003-ben pedig saját pilates-stúdiót nyitott Burlingtonben. Szintén 2003-ban férjhez ment Daniel Boich mérnökhöz, akivel azóta három gyermekük született: Daniella, Sam és Luka. A színésznő ezekben az években már egyre kevesebb televíziós munkát vállalt, utoljára 2008-ban, a Murdoch nyomozó rejtélyei című sorozat egyik részében forgatott.

Gema Zamprogna

Gema Zamprogna (Fotó: thedancecentregrimsby.com)

A 44 éves Zamprogna ma Grimsbyben él családjával, ahol pilatest oktat saját stúdiójában, illetve a The Dance Centre tánciskolában tanít és előadásokat koreografál. Mindemellett nővérével, Amandával 2017-ben megalapították a Zamprogna Artsot, ahol gyerekeknek és fiataloknak tartanak színészképzést.

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top