Apatest és őszülő halánték – Mi történt az N’sync tagjaival az elmúlt 25 évben?

nlc | 2020. Október 07.
A boybandek aranykora kétségkívül a kilencvenes évek volt, az N'Sync pedig a kor meghatározó csapata. De mi történt a fiúkkal az elmúlt 25 évben? Mutatjuk.

Ami ma a One Direction vagy a BTS, az a kilencvenes években a Take That, a Backstreet Boys és az N’Sync volt. Mi, Y generációsok azon vitáztunk, kik a jobbak, ki helyesebb, Justin Timberlake vagy Nick Carter, de voltak, akik a szépfiúk helyett a markánsabb vonású férfiakat szerették akkor, mint Joey Fatone vagy AJ McLean.

Egy biztos, a fiúbanda mint formáció a kilencvenes években élte fénykorát, köztük az N’Sync is, és bár a tagok közül senki sem lett szólóban olyan híres, mint Justin Timberlake, a srácok lányok millióinak szívét dobogtatták meg és segítették át a serdülőkoron egyen táncrutinjukkal és atlétára húzott, kigombolt ingükkel.

Az N’Sync 2001-ben adta ki utolsó, ötödik albumát, és bár már nem zenélnek együtt, a különböző nyilatkozataikból az derül ki, hogy a mai napig jó viszonyt ápolnak egymással. De mi történt az elmúlt csaknem 20 évben a tagokkal? Galériánkból megtudhatod:

Justin Timberlake

Justin Timberlake - A babaarcú, szőke, göndör hajú srác Britney-hez, Christina Aguilerához és (igen) Ryan Goslinghoz hasonlóan a The Mickey Mouse Club című gyerekműsorból került a reflektorfénybe. Justin a banda frontembere lett, JC Chasez mellett az ő énekhangja volt a legerősebb. Olyannyira, hogy később, a mai napig tartó sikeres szólókarrierbe kezdett. Népszerűségét csak növelte, hogy az N'Sync évei alatt a pop koronázatlan hercegnője, Britney Spears volt a párja. Ma Jessica Biel színésznő a felesége, akivel két gyermekük van (Fotó: STEWART COOK / AFP és JENS KALAENE / DPA-ZENTRALBILD / DPA PICTURE-ALLIANCE)AFP PHOTO Stewart COOK (Photo by STEWART COOK / AFP)

JC Chasez

JC Chasez - Szintén a The Mickey Mouse Club csapatból került az együttesbe, ő volt a banda egyik első, beválogatott tagja. JC Justin mellett több dalszövegben is közreműködött és a fő vokálokat énekelte. Timberlake-hez hasonlóan megpróbálkozott a szólókarrierrel, ám neki sajnos nem jött be. 2004-es Schizophrenic című albumának bukása után több dalt nem adott ki, ma inkább zenét ír és producerként dolgozik más sztárokkal és az America's Best Dance Crew táncos tehetségkutató zsűritagja (Fotó: Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP és Lawrence Lucier / Getty Images North America / Getty Images via AFP)

Lance Bass

Lance Bass - ő volt az utolsó, akit beválogattak a bandába, Justin Timberlake énektanárának javaslatára került be, egy másik énekes, Jason Galasso helyett, aki meggondolta magát és mégsem akart fiúbandában lenni. Lance 2006-ban az újságok címlapjára került, amikor először beszélt a nyilvánosság előtt arról, hogy meleg. 2014-ben hozzáment szerelméhez, Michael Turchinhoz, idén pedig közös gyermeket terveznek béranya segítségével. Lance egy rádióműsort vezet és több valóságshow-ban szerepelt, köztük a Dancing With The Starsban (Fotó: Vivien Killilea / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP és AMANDA EDWARDS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP)

Joey Fatone

Joey Fatone - a zeneipar előtt Joey az orlandói Universal Studiosban dolgozott, a Beetlejuice's Rock and Roll Graveyard Revue-ben volt táncos előadó. Itt ismerkedett meg a banda másik tagjával, Chrisszel és jó barátok lettek. Így került ő is a csapatba. Joey az N'Sync után a Bazi nagy görög lagziban kapott szerepet és több tévés műsorban lett műsorvezető, sikerrel. Ő is versenyzett a Dancing With The Starsban és az Álarcos énekesben is. Nős és két gyereke van (Fotó: ALBERTO E. RODRIGUEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP és HUBERT BOESL / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP)

Chris Kirkpatrick

Chris Kirkpatrick - Sokan nem tudják, de Chris volt a banda alapító tagja. Ő javasolta Lou Pearlmannek, a Backstreet Boys atyjának, hogy lenne helye még egy fiúbandának a porondon. Chris nem sokat szerepelt a banda visszavonulása óta, egy-két mesefilmben adott hangot a szereplőknek, és pár sorozatban szerepelt egy-egy epizódban. Chris megnősült és van egy fia (Fotó: JASON KEMPIN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP és KELLIE WARREN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP)

 

(Kiemelt kép: LUCY NICHOLSON / AFP)

Akkor és most!

Exit mobile version