Top 3: ezek Köllő Babett legnépszerűbb Sztárban sztár-os ruhái

nlc | 2020. Október 25.
Sokszor téma Köllő Babett ruhái, amiket a Sztárban sztár műsora alatt hord. Mutatjuk a top3-mat, amikkel teljesen lenyűgözte követőit.

Köllő Babett a Sztárban sztár egyetlen női zsűritagjaként Kiss Márk divattervező ruhakölteményeit viseli, amik annyira extrémek, hogy állandó beszédtémát szolgáltatnak. Sokan támadják is, miszerint ezek a szettek nem képernyőre valók, de természetesen körülbelül ugyanannyian dicsérik Babettet.

„Egy show-műsorban, dekoltált ruhában azért már ült nő… Amikor lement az első adás, és megszülettek az első cikkek, már rakták a máglyát, hogy megégessenek, mint egy boszorkányt” – mesélte a Mokkában Köllő Babett, aki szerint semmi baj nincs a merész ruhákkal. 

A harmadik: a kiskabátos ruha

Köllő Babett ruhájára egy kiskabátot varrtak, ez takarta a felsőtestét, ehhez pedig egy lenge, fekete szoknyát és egy pár fekete, könyékig érő kesztyűt kapott. Szettjét követői dicsérték, be is zsebelt érte több mint 8 ezer lájkot.

Köllő Babettnek minden ruha jól áll, a pink kifejezetten az ő színe (Fotó: TV2/Sajtószoba)

A második: a mélyen dekoltált fekete estélyi

Színben visszafogott, ám mélyen dekoltált estélyi ruhája 9400 kedvelést hozott Babettnek. A ruhakölteményt a Sztárban sztár harmadik élő show-jában viselte.

Köllő Babett mélyen dekoltált ruháját imádták követői (Fotó: TV2/Sajtószoba)

Az abszolút befutó: a pink óriás masni

Bár kapott érte hideget-meleget, a legtöbben mégis ezt a különleges, masnis szettjét (is) imádták a mellvillantós Köllő Babettnek, aki 11 ezer kedvelést zsebelt be érte.

Köllő Babett masnis szettje letarolta a netet (Fotó: TV2/Sajtószoba)

Neked melyik ruhája tetszett a legjobban?

Sztárok merész ruhakölteményekben:

(Nyitó kép: TV2/Sajtószoba)

Exit mobile version