nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett testképzavara

Sztárban Sztár: Köllő Babett ruhái sokak szerint nem képernyőre valók, szerinte ez bőven belefér

Köllő Babett merész ruhákat választ a műsorban, de szerinte ezzel nincs baj.

Köllő Babett ruhái a Sztárban Sztárban megosztják az embereket – sokak szerint nem a képernyőre valóak ezek a szettek, azonban még többen vallják, hogy egy ilyen show-műsorba ez simán belefér. Az első adásban egy erősen dekoltált ruhakölteményben jelent meg az egykori luxusfeleség, az előző hétvégén pedig egy kiskabátot varrtak a ruhájára. Babett úgy gondolja, hogy egy ilyen műsorban ez nem kirívó, a hétköznapokban pedig természetesen nem így öltözik – erről mesélt a Mokkában.

,,Egy show-műsorban, dekoltált ruhában azért már ült nő… Amikor lement az első adás, és megszülettek az első cikkek, már rakták a máglyát, hogy megégessenek, mint egy boszorkányt” – kezdte a színésznő, aki elárulta, hogy a férjének mindig előbb átküldi a ruhákat, hogy ne lepődjön meg a műsor napján. Babett állítása szerint a párja már nem szól bele a választásba, csak ha nagyon „sok” az aktuális szett, akkor megkérdezi, hogy mi lenne, ha kicsit többet takarna. 

„Mindig is egy komplexusos nő  voltam, és szerintem ez marad is. Az, hogy az ember kifelé magabiztos tudjon lenni, valószínűleg ehhez kell megélni rengeteg dolgot. Fiatalkoromban átestem anorexiától kezdve rengeteg mindenen, és minden bizonnyal mindig az a testképzavaros kislány leszek, aki voltam. De ezzel nincs gond. Ha nagyon nagy lenne a mellény, az jobban zavarna, mint így, hogy mindenhez kellő alázattal állok” – részletezte Köllő Babett. 

Sztárok merész ruhakölteményekben:

köllő babett

Köllő Babett (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top