Megkapta az első adag vakcinát Esztergályos Cecília

efté | 2021. Február 28.
A kínai Sinopharmot adták a 78 éves színésznőnek.

A Borsnak azt nyilatkozta a Família Kft. egykori sztárja, hogy az elsők között regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra, és hogy teljesen mindegy volt neki, hogy melyiket kapja az itthon elérhető szerek közül, csak adják be. „Isteni volt, semmit nem éreztem – közölte a lappal Esztergályos Cecília, majd kifejtette a vírussal és az oltással kapcsolatos nézeteit. – Megálljt kell parancsolnunk ennek a vírusnak és ez máshogy nem megy, mint oltással. Ez egy világháború, a világot meg kell menteni ettől a vírustól. Számomra a világ legtermészetesebb dolga volt az, hogy ha lesz oltás, akkor az elsők között megyek. Óriási dolog, hogy ilyen rövid idő alatt rendelkezésre áll vakcina, ráadásul többféle is.”

Fotó: MTVA / Zih Zsolt

 A színésznő még egy kicsit mesélt arról is, hogy szerinte a kínai természetgyógyászat harminc éve nagyon népszerű volt itthon, emberek fél vagyonokat voltak képesek elkölteni egy akupunktúrás kezelésre. „Hatásos is volt, hiszen a kínai orvostudomány az egyik legrégebbi, nem is értem, most bárki is miért kétkedik. Én úgy vagyok vele, hogy mindent megteszek az egészségemért, amit a szakemberek mondanak. Ha a háziorvosom azt mondja, nekem ez a jó vakcina, akkor az úgy is van” – zárta le mondandóját. 

A Bors megjegyzi, hogy Korda György és Pásztor Erzsi is megkapták már az első oltást, Bodrogi Gyula pedig már mindkettőt, illetve az 50 éves Schmuck Andort is megszúrták már. 

A Família Kft-re ma is szívesen emlékszünk: 

Exit mobile version