Hamarosan már kétgyermekes anya lesz Miklósa Erika

F.C. | 2021. Május 24.
Az operaénekesnő második gyermeke is örökbefogadás útján érkezik.

Csecsemőként fogadták örökbe Bíborkát, azaz Bibit Miklósa Erikáék. Az 50 éves operaénekesnő és férje jelenleg arra vár, hogy kistestvére érkezzen a most 6 éves kislánynak. Mint a mediklikk.hu írja, az örökbefogadás csodájáról meghatódva mesélt Miklósa Erika Duna TV Családi Kör című műsorában.

Miklósa Erika családja hamarosan négytagúvá bővül – Fotó: MTI/Soós Lajos

Örökbe fogadtunk és örökké szeretni fogunk, ezt mondtuk Bibinek, mikor először hazavittük és ezt azóta is sokszor elmondjuk neki” – mesélte az operaénekesnő arról a pillanatról, mikor 6 évvel ezelőtt csecsemőként először otthon voltak hármasban kislányukkal.

Az előadóművész és férje a sorsra bízta magát, mikor az örökbefogadás mellett döntöttek és meseszerű történetükben felfedezhető a sors keze. „Apu küldte Bibit, aki aznap született, mikor édesapám meghalt” – mesélte Miklósa Erika, aki azt is elárulta, éppen második gyermeküket szeretnék örökbefogadni.

Várakozásban vagyunk. Igaz, a korunk miatt csecsemőt már nem, de kisgyermeket még örökbe fogadhatunk” – mondta el a műsorban az énekesnő, hozzátéve, hogy számukra mindegy hogy kisfiú, vagy kislány érkezik-e. Igaz, Bibi lánytestvért szeretne.

Exit mobile version