Balázs Andi fekete hajjal, kisminkelve egészen máshogy fest: “Élveztem az átváltozást”

V.V.V. | 2021. Július 19.
Hamarosan bemutatják a Frici és Aranka című filmet, ennek kapcsán mesélt Balázs Andi, és a műsorvezetőket lenyűgözte a színésznő új karaktere.

Juhász Anna irodalmár ötlete alapján film készül Karinthy Frigyes és Böhm Aranka viharos szerelméről, a Frici & Aranka című tévéfilm forgatása tavasszal kezdődött. Az író és a film egyik szereplője, Balázs Andi a Reggeli vendégei voltak, ahol meséltek a forgatásról.  

“Meghívtak a castingra, Devecseriné Guthi Erzsébet szerepére, amit meg is kaptam” – kezdte a színésznő, akit teljesen átváltoztattak a forgatásokra. 

Balázs Andit teljesen átalakították a szerep kedvéért

“Innen is szeretném megköszönni a beauty szekciónak, mert elképesztő melót tettek bele, nagyon jól néztünk ki, mindannyian jól éreztük magunkat. (…) Imádtuk, nagyon jól esett az egész, hogy a körömlakkunk milyen legyen, a kistáskánk kiválasztása. Eke Angival és Erdélyi Timivel mi voltunk a három barátnő. Első pillanattól kezdve együtt mozogtunk, együtt léteztünk, egymást vártuk, tudjátok, ahogy a lányok.” 

A filmben Karinthy Frigyes és Böhm Aranka mellett feltűnik majd Kosztolányi Dezső, Harmos Ilona, Judik Etel, Tóth Árpád is. A pár 1917 és 1938 közötti éveit elevenítette meg Juhász Anna, aki szerette volna bemutatni a különleges nőt a nagy író mellett. Így kerülnek a történet közepébe Aranka barátnői, Devecseriné Guthi Erzsébet, Kondor Lívia és Klug Bözsi is, őket Balázs Andi, Eke Angéla és Erdélyi Tímea alakítják.

balazs andi devecserine guthi erzsebet

Juhász Anna és Balázs Andi a Frici & Aranka forgatásán

balázs andi felismerhetetlen frici es aranka

Frici & Aranka: Balázs Andi élvezte a szereppel járó átváltozást

frici és aranka film bolkeny balazsszakacs hajnalka balazs andi erdelyi timea eke angela

Frici & Aranka című film főszereplői: Bölkény Balázs, Szakács Hajnalka, Balázs Andrea, Eke Angéla, Erdélyi Tímea

karinthy firgyes es bohm aranka elete film

Frici & Aranka című tévéfilmben Böhm Aranka és barátnői (Erdélyi Tímea, Szakács Hajnalka, Balázs Andrea, Eke Angéla)

Andi a Reggeliben elmesélte, hogy a rendező, az író és a színészek is igyekeztek mindent összeszedni a karakterek hiteles megformálásához, és különösen élvezték a korhű megjelenést és környezetet. 

“Guthi Erzsi mindenhez is értett. (…) Központi figura, de ha nem is lettem volna az, akkor is az lettem volna” – viccelődött a színésznő. 

“Rettenetesen éreztük magunkat mi, színészek, hogy vége volt a forgatásnak. Imádtuk, hogy bodorítanak bennünket, hogy szépek vagyunk, jó volt csak úgy állni.”

Sztárok átváltozása: 

Exit mobile version