nlc.hu
Sztárok

Básti Juli felismerhetetlen

Básti Juli gyakorlatilag felismerhetetlen

Básti Juli idén ünnepli a 64. születésnapját, de ennek ellenére bomba formában van. A színésznő a koronavírus alatti időszakban sem unatkozott.

Básti Julit legutóbb a Seveled című mozifilm egyik főbb szereplőjeként láthattuk, ahol – mint korábban sokszor – megállapítottuk, hogy egyáltalán nem látszik rajta a kora.

A színésznő a Centrál Színház csapatát erősíti, ahol a társulat online előadásokkal szórakoztatja a közönségét. Básti Julit is egy egészen új szerepben láthatjuk A vérszipoly című darabban, amiben egy banyát alakít, és annyira felismerhetetlenné sminkelték, hogy az eredményt elnézve nem biztos, hogy elhiszed, a boszorkány valójában a színésznőt rejti.

Básti Juli remek formában van

Básti Juli mint mindig, ebben a darabban is zseniálisan játszik. Fotó: Centrál Színház/Facebook

A színésznő korábban arról is mesélt, hogy már nagyon vágyik egy unokára.

“Mi, nők úgy vagyunk kódolva, hogy várjuk a következő generációt, az unokát, hiszen gondoskodásra születtünk. Várunk, várunk türelmesen, és reméljük, minél hamarabb eljön ez a nap. Én remélem, tényleg minél hamarabb eljön valamelyik fiamnál” – mondta korábban a Borsnak a színésznő.

Olvass még inspiráló hírességekről az nlc-n:

(Nyitókép: Tamás Korponai/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top