Tóth Gabi nyilatkozott az elmúlt napok támadásairól, később viszont letiltotta az interjút

V.B.T. | 2021. Augusztus 30.
Tóth Gabi reagált az elmúlt pár nap rosszindulatú megjegyzésére, de később mégsem akarta, hogy megjelenjen az interjú.

Tóth Gabi a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik önkéntes hírnöke – emiatt sok támadás érte, a kommentelők mellett ismert emberek is beszóltak neki a hite miatt. Lakatos Márk kezdte a sort, aki szerint nem csak az énekesnővel és a turulmadarakkal kell azonosítani a magyarságot és a hitet, valamint azt is elmondta, hogy Gabi nem bírja a kritikát és ez őt nagyon zavarja. A Sztárban sztár leszek! mestere letiltotta a stylistot, majd később Kajdi Csabát, aki szintén beszólt neki az egyik képe alatt. Osváth Zsolt ezért úgy döntött, hogy tisztázná a körülményeket és felhívja Gabit, ami meg is történt, ám az énekesnő később letiltotta az interjút.

,,Ma reggel felhívott a Gabi és azt kérte, hogy ne menjen ki az adás. Mondtam neki, hogy rendben, de én nem egy cég vagyok, egy sajtóorgánum, nem akarok megfelelni senkinek, csakis a nézőimnek, ezért azt az információt, hogy ő ezt az adást letiltotta, nem fogom előletek elhallgatni. (…)Azt az indokot, amit a Gabi mondott, valamelyest meg tudom érteni, viszont az objektív tájékoztatást mindenki megérdemli” – kezdte Osváth Zsolt, aki zanzásítva elmondta, hogy mi is volt a beszélgetésben. Mint kiderült, Gabi azzal indokolta a megjelenés letiltását, hogy szeretné, ha ezt az egészet minél hamarabb elfelejtenék és nem kapna több bántást. 

A Youtuber elmondta, az énekesnőt nagyon megviselte ez az egész, érezte, hogy szomorú volt a hangja. Tóth Gabit az zavarja a legjobban, hogy a húszéves kori önmagát azonosítják a mostani énjével, pedig gyakorlatilag két különböző emberről van szó. Kajdi Csabával kapcsolatban azt nehezményezte, hogy nem privátban kereste meg a modellügynökség-tulajdonos, hanem nyíltan írta a kritikáját.

Tóth Gabi (Fotó: TV2)

Még több sztárhír: 

Exit mobile version