5 híresség, aki fiatalabb férfihez ment feleségül – de ez nem látszik rajtuk

Olga | 2021. Szeptember 20.
Azt könnyebben elfogadja a közvélemény, ha a nő fiatalabb egy házasságban, főleg, ha celebekről van szó. Fordítva már nem vagyunk ennyire megengedők.

A bulvár általában szájára veszi azt a hírességet, aki fiatalabb férfivel él házasságban. Persze az szinte természetes, hogy idős férfisztárok huszonéves feleségekkel parádéznak, ott nem számít a korkülönbség, ám ha ugyanezt látjuk egy nőtől, akkor már összevonjuk a szemöldökünket. Pedig nem kellene ilyen kettős mércével mérni egymást – és a sztárokat –, mindenki azzal a korú partnerrel legyen, akivel boldognak érzi magát. A következő öt világsztár jó példával jár elöl, hiszen fiatalabb férfivel kötötték össze az életüket.

Julianne Moore és Bart Freundlich

házasság moore 1997

Julianne Moore és Bart Freundlich 1997-ben (Kép: Getty Images)

házasság moore 2001

Julianne Moore és férje, Kevin Bacon és Kyra Sedgwick színésszel 2001-ben (Kép: Getty Images)

házasság moore 2021

Julianne Moore és második férje, Bart Freundlich 2021 júliusában (Kép: Getty Images)

házasság moore gyerekei

Julianne Moore és Bart Freundlich a gyerekeikkel, Livvel és Calebbel (Kép: Getty Images)

Julianne Moore és második férje, Bart Freundlich között kilenc év korkülönbség van a feleség javára. Egy évvel Moore válása után találkoztak 1995-ben, és egyáltalán nem számítottak arra, hogy mély szerelem ébred bennük egymás iránt. A 35 éves Moore és az akkor még alig 26 éves Freundlich a Nem vagyunk már ugyanazok című film forgatásán szerettek egymásba, aminek a férfi volt a rendezője. 2003-ban házasodtak össze, miután két gyerekük született.

Tina Turner és Erwin Bach

tinaturner1999

Tina Turner és Erwin Bach 1999-ben (Kép: Getty Images)

turner2006

Tina Turner és Erwin Bach 2006-ban Kölnben (Kép: Getty Images)

tinaturner1

Tina Turner és férje Giorgio Armani divatbemutatóján Párizsban 2018-ban (Kép: Getty Images)

Tina Turner viharos házassága Ike Turnerrel hírhedtté vált, és annyira megviselte az 1978-as válás az énekesnőt, hogy évekig nem is randizott senkivel. Nem csoda, hiszen bántalmazó kapcsolatból szabadult, ami után szakmailag is újjá kellett építenie önmagát, nem is tudott a romantikus életére koncentrálni. A szakmai nagy visszatérés hozta el aztán a szerelmet és a második férjet is számára. Amikor 1984-ben a What’s Love Got to Do With It című számot készítették, a munka során találkozott a német lemezipari menedzserrel, Erwin Bach-hal, aki 16 évvel fiatalabb Turnernél. 2013-ban házasodtak össze, több mint 20 év együttélés után. Előtte évekig kérdezgette a sajtó az énekesnőt, hogy miért nem élnek házasságban, amire Tina így reagált: „Terveztük már az esküvőt, de akkor valami közbejött. Mostanra már nem érzem fontosnak, hogy legyen egy papírunk arról, hogy összetartozunk. Teszek a szokásokra, nem fogok csak azért összeházasodni Erwinnel, mert úgy illik.” 

Lisa Bonet és Jason Momoa

momoa2011

Jason Momoa, Lisa Bonet és a színésznő lánya, Zoe Kravitz 2011-ben (Kép: Getty Images)

momoakravitz

Jason Momoa, Lisa Bonet, Lenny Kravitz és Zoe Kravitz 2010-ben (Kép: Getty Images)

momoakids2018

Jason Momoa és Lisa Bonet két közös gyermekükkel 2018-ban (Kép: Getty Images)

momoa

Jason Momoa és Lisa Bonet 2020-ban (Kép: Getty Images)

Janon Momoa a fél világ plátói szerelme, a szerencsés nő, aki elnyerte a szívét, pedig az a Lisa Bonet, aki Lenny Krawitz felesége volt. Momoa és Bonet között 12 év korkülönbség van a színésznő javára, de ahogy azt megszokhattuk a sztárpároknál, ez egyáltalán nem látszik rajtuk. Momoa elmondása szerint már nyolcéves kora óta szerelmes volt Lisába, onnantól kezdve, hogy megpillantotta őt a tévében. Végül az álma valóra vált, amikor 2005-ben egy közös ismerős segítségével találkozott Lisával és elhívta randizni. A pár 12 év együttélés és két gyerek után házasodott össze 2017-ben.

Deborra-Lee Furness és Hugh Jackman

jackman2000

Hugh Jackman és felesége, Deborra-Lee Furness 2000-ben (Kép: Getty Images)

jackman lanya2013

Hugh Jackman kislánya, Ava Eliot Jackman és Deborra-Lee Furness sétálnak 2013-ban (Kép: Getty Images)

jackmanfiaoscar2018

Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness és fiuk, Oscar Jackman (balra fent) 2018-ban (Kép: Getty Images)

jackman2019

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness 2019-ben (Kép: Getty Images)

Hugh Jackman felesége, Deborra bizony 13 évvel idősebb a férjénél. Ráadásul extra régóta házasok: 1996. április 11-én fogadtak örök hűséget egymásnak, miután szerelemre lobbantak a Corelli című minisorozat forgatása közben. Állítólag Jackman két héttel a forgatás kezdete után már tudta, hogy el fogja venni feleségül Deborrát, és mindössze négy hónapot várt a lánykéréssel, amire Deborra igent is mondott. Bár nagyon szerettek volna saját gyereket, nehéz évek meddőségi küzdelme után végül az örökbefogadás mellett döntöttek: 2000-ben fogadták örökbe fiukat, Oscart, majd öt évvel később lányukat, Avát.

Heidi Klum és Tom Kaulitz

klum2018

Heidi Klum és Tom Kaulitz 2018-ban, szerelmük hajnalán (Kép: Getty Images)

klumshrek

Heidi Klum és Tom Kaulitz beöltöztek Shreknek és Fionának a 2018-as halloween-partira (Kép: Getty Images)

klum2021

Heidi Klum és fiatalabb férje 2021-ben Olaszországban járt (Kép: Getty Images)

Heidi Klum szupermodell és Tom Kaulitz gitárművész A kifutó című valóságshow felvétele során ismerkedtek meg és szerettek egymásba 2018-ban. A híres modell 17 évvel idősebb a férfinél, ám ezt simán letagadhatná. 2019-ben aztán össze is házasodtak, ám egyiküknek sem ez az első házassága: Heidi 1997–2002 között Ric Pipino sztárfodrász, 2004-2015 között pedig az énekes Seal felesége volt, míg Tom 2015-2018 között Ria Sommerfeld férje volt, akivel nem Heidi miatt mentek szét, csak a hivatalos válás időpontja esett egybe a szerelmük kezdetével.

Via

Akkor és most!

Exit mobile version