Tizedik alkalommal diagnosztizálták Miló Vikit bőrrákkal

B.Esz. | 2021. November 15.
2009 óta küzd a betegséggel Miló Viki.

A személyi edzőként dolgozó korábbi bokszoló Miló Viki sokadszorra fekszik kés alá, pár hete ugyanis újabb elváltozást fedezett fel a testén – számol be róla a Blikk.

A bokszoló a Blikknek elmondta, három hete találtak újabb foltot a mellkasán az orvosok. Miló Vikinél 2009 óta tizedik alkalommal diagnosztizálják a betegséggel, és ötször az is kiderült, hogy a talált elváltozás rosszindulatú sejteket is tartalmazott, így ő a saját példájával mutatja meg újra és újra, mennyire fontos az anyajegyszűrés.

Miló Viktória ökölvívó edző az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában (Fotó: MTVA / Zih Zsolt)

A sportolónak korábban úgynevezett basaliomái voltak, amely ugyan rosszindulatú bőrdaganat, de a legritkább esetben képez áttétet a szervezetben, így időben elkapva kezelhető. „Minden egyes alkalommal megijedek és bízom abban, hogy nem melanoma az, amit találtak. Az ugyanis sajnos sokkal veszélyesebb, gyorsan áttétes lehet, és akkor nagy lehet a baj” – tette hozzá.

„Többnyire a mellkasomon találtam korábban a daganatokat, így tele vagyok hegekkel. Hiába csináltattam meg a melleimet, hogy büszkén viselhessek dekoltált ruhákat, most legszívesebben eltakarnám” – panaszkodott Miló, aki persze tudja, az egészségért néha meg kell fizetnie azt az árat, hogy egy heg marad a műtét helyén.

Még több hír Miló Vikiről

Exit mobile version