nlc.hu
Sztárok

Miló Viki párkapcsolata

Miló Viki: „Nem igazán van jövőképünk, de mégis ragaszkodunk egymáshoz” – egy idősebb, kétgyermekes férfit szeret a 42 éves ökölvívó

Se vele, se nélküle kapcsolatban él Miló Viki.

Először beszélt párkapcsolatáról a bőrrákkal hosszú ideig küzdő Miló Viki. Mint a legfrissebb Story magazin írja, az élsportot 10 éve abbahagyó ökölvívó lassan 2 éve él egy se vele, se nélküle kapcsolatban.

Miló Viki

Miló Viki szerepelt az Exatlon Hungary 1. évadában (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Megszoktam az egyedüllétet, és bár jelenleg épp együtt vagyunk a párommal – akivel nagyon szeretjük is egymást –, de korábban már többször is szakítottunk, mert nem tudtunk mit kezdeni azzal, hogy más fázisában tart az életünk. Ő nálam valamivel idősebb, 20 éve elvált, felnőtt gyerekei vannak, és elképzelhetetlen a számára, hogy hozzám és a 8 kutyámhoz költözzön, mint ahogy én sem megyek őhozzá. Magyarán nem igazán van jövőképünk – de mégis ragaszkodunk egymáshoz, és hagyjuk magunkat sodródni, mert sosem lehet tudni. Emellett igyekszünk megélni a jelent, és mindketten dolgozunk azért, hogy működjön, ami köztünk van. Közös gyermekről viszont nem álmodozom. 42 éves vagyok, és letettem arról, hogy valaha is anya legyek” – vallotta be a sztármagazinnak Miló Viki.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Miló Vikiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top