Tudtad? Egy magyar lányt is beválogattak a Spice Girlsbe

M. N. | 2021. November 30.
Az Akkor 18 éves Abigail Kis nemet mondott a lehetőségre, mert nem akart összeveszni a barátjával.

Victoria Beckham, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell és Emma Bunton – természetesen mindannyian tudjuk, hogy ők a Spice Girls tagjai. A névsorban azonban akár a félig brit, félig magyar Abigail Kis neve is simán szerepelhetne. 

Abigail Kis (jobbra) lehetett volna az egyik Spice Girl (Képünk illusztráció)

A Spice Girls elődjének számító Touch együttes tagjait 1994-ben többfordulós meghallgatás során válogatták össze. Az első felállást Victoria Adams, Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell és Michelle Stephenson alkották. A csapat egy berkshire-i házban költözött össze, majd hónapokon keresztül próbáltak és demókat készítettek. A menedzsment azonban úgy látta, Stephenson nem dolgozik elég elkötelezetten, ezért kirúgták. Az ő helyére aztán új tagot kerestek.

A korábbi casting résztvevői közül két lányt hívtak ekkor vissza, az egyikük Abigail Kis volt. A lány egy soul dalt adott elő a meghallgatáson és olyan meggyőző teljesítményt nyújtott, hogy 2 nappal később felajánlották neki, hogy csatlakozzon a csapathoz. Az akkor 18 éves Abigail azonban végül nemet mondott a lehetőségre, mivel nem akart összeveszni a barátjával amiatt, hogy összeköltözik az együttes tagjaival.  A formáció énektanára, Pepi Lemer ekkor egy tanítványát ajánlotta be helyette, akit úgy hívtak: Emma Bunton. Innen pedig már ismerős a sztori.

Abigail Kisről azóta annyit tudni, hogy Londonban él, férjhez ment és van egy lánya.

via

Exit mobile version