nlc.hu
Sztárok

Falusi Mariann akkor és most

Pink, kék, szőke: Falusi Mariann haja folyton változik, de a lazasága állandó

Ma ünnepli 65. születésnapját Falusi Mariann. A jeles évforduló alkalmából megnéztük, hogy nézett ki az énekesnő akkor, és hogy fest most.
Falusi Mariann

Falusi Mariann a Pa-dö-dő együttes egyik tagjaként robbant be a köztudatba, és lett Lang Györgyi oldalán a házibulik egyik megkerülhetetlen slágergyárosa. Sajnos a duóból tavaly szóló lett, Györgyi ugyanis hosszú, küzdelmes, méltósággal viselt betegség után elhunyt. Mariann pedig a karrierjének ezt a részét nem is hajlandó már folytatni.

„Rá akartak beszélni, hogy legyen egy Pa-dö-dő-búcsúkoncert is, de Györgyi nélkül semmi értelme nem lenne. Lezárult egy szép korszak, szerencsére mindent megcsináltunk, amit akartunk. Mindenkinek vannak veszteségei, túl kell élni. Teszem a dolgomat tovább”nyilatkozta az énekesnő, akinek számtalan elfoglaltsága van. Színésznőként állandóan fellép, rádióműsora is volt (bár Györgyivel közösen, így azt sem folytatja), és tévés megjelenésekből is bővelkedhetett az évek során.

Hogy pontosan milyen utat járt be a karrierje, azt az alábbi galériában megnézheted

Falusi Mariann
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top