nlc.hu
Sztárok

Falusi Mariann nem folytatja Lang Györgyi nélkül a rádióműsorukat

Falusi Mariann nem folytatja Lang Györgyi nélkül

Közösen vezettek rádióműsort, de Falusi Mariann egyedül nem tér vissza a műsorba.
Falusi Mariann: Darabjaim című koncertje a Kongresszusi Központban 2022. márc. 11-én

Nehéz döntést hozott Falusi Mariann, miután hű társa és barátja, Lang Györgyi hosszú, méltósággal viselt betegség után, 66 éves korában elhunyt.

Ők ketten a Klubrádió Ötös című műsorának egyik műsorvezető-párosa is voltak, Falusi Mariann azonban úgy döntött, hogy Lang Györgyi halálával ő sem tér vissza a műsorba – írja a Story.hu.

„Teljesen érthető módon Mariann ezt teljesen egyedül már nem viszi tovább. Ez nehéz lesz nekünk is, és szerintem önöknek is” – tájékoztatta a hallgatókat a Klubrádió Ötös című műsorának szerdai adásában Kárpáti Iván műsorvezető, a rádió munkatársa.

A következő időszakban a klubrádiósok felváltva vezetik a szerdai műsort, hogy közben a rádió megtalálhassa azt, aki méltóképpen tudja folytatni, amit Lang Györgyi és Falusi Mariann, valamint szerkesztőjük, Kelecsényi Krisztina hosszú évek alatt képviselt.

Lang Györgyi nem szeretett volna klasszikus temetést, és ezt a kívánságát a szerettei teljesítik. A lakását a barátaira hagyó énekesnő búcsúztatója sem lesz hétköznapi, de már megvan a helyszín és az időpont. 

(Kiemelt kép: Fotocentral/Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top