nlc.hu
Sztárok

Lang Györgyi halála

Meghalt Lang Györgyi, 66 éves volt az énekesnő

Otthonában érte a halál a Pa-dö-dö együttes énekesnőjét szombat késő délután.

Hosszú, méltósággal viselt betegség után, otthonában, barátai és családja körében, 66 éves korában, álmában elhunyt Lang Györgyi értesült a Bors.

Lang Györgyi,

Lang Györgyit 66 éves korában érte a halál – Fotó: Sajtószoba

Az énekesnő sclerosis multiplex miatt évek óta kerekesszékbe kényszerült. 2021 decemberében stroke-ot kapott, melynek következtében beszédközpontja sérült, jobb karja lebénult. Hosszú ideig kórházban ápolták. Állapota miatt jó ideje folyamatos segítségre szorult. A legtöbbet zenésztársa és barátja, Falusi Mariann segített neki. “Szinte egy percig nem lehetek egyedül. Tudom, szükségem van a segítségre, hisz nem tudom magam ellátni. De hogy még éjjel sem hagynak aludni, no, azt már nem! Jó alvó vagyok, éjfélkor lefekszem, délelőtt tízig meg sem mozdulok, ennek ellenére alig tudom elérni, hogy magamra hagyjanak. Volt idő, hogy Maji – így tudja csak kimondani a barátnője nevét – hetente kétszer is itt aludt nálam, és éjnek közepén azzal riasztott fel: ’Györgyi, Györgyi, jól vagy?’ “ – mesélte idén februárban a BEST magazinnak adott interjúban.

Lang Györgyit 10 nappal a 66. születésnapja után érte a halál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top