nlc.hu
TV-sztárok

Lang Györgyi először szólalt meg a sztrókja után

Lang Györgyi először szólalt meg a sztrókja után: „Folyamatos felügyelet alatt állok”

Egy percre sem maradhat egyedül, mindig van mellette valaki.

2021 őszén agyérgörcsöt kapott Lang Györgyi, hosszú ideig kórházban ápolták. Azóta nem is vállalt interjút és fotózást, a BEST magazinnal azonban kivételt tett. Elárulta, már jobban van, de egy percre sem maradhat egyedül. A legtöbbet zenésztársa és barátja, Falusi Mariann segít neki. 

„Teljesen jól vagyok, ennek ellenére folyamatos felügyelet alatt állok, szinte egy percig nem lehetek egyedül. Tudom, szükségem van a segítségre, hisz nem tudom magam ellátni. De hogy még éjjel sem hagynak aludni, no, azt már nem! Jó alvó vagyok, éjfélkor lefekszem, délelőtt tízig meg sem mozdulok, ennek ellenére alig tudom elérni, hogy magamra hagyjanak. Volt idő, hogy Maji – így tudja csak kimondani a barátnője nevét – hetente kétszer is itt aludt nálam, és éjnek közepén azzal riasztott fel: ’Györgyi, Györgyi, jól vagy?’” – árulta el a lapnak a Padödő sztárja.

A cikkben megjegyzik, Lang Györgyinek egyelőre nehezen megy egyes szavak kimondása, ezért Falusi Mariann segédkezett a tolmácsolásban.

További részletek a ma megjelent lapban:

best magazin 02.16

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top