TV-sztárok

Pucér képek a megasztárosról

Megmutatná a bájait egy magazin címlapján a péntek esti döntő kiesője. Kullai Timit igencsak meglepte, hogy ilyen korán távoznia kellett a tehetségkutató műsorból – írja a Blikk.

Vetkőzne a megasztárA karrierje érdekében egyelőre háttérbe szorítja a családalapítást a 30 éves énekesnő, aki azt hitte, hogy a Megasztár három döntősének egyike lesz, hiszen még Lang Györgyi is neki drukkolt. „Egyelőre úgy gondolom, megpróbálok mindent kihozni abból a lehetőségből, amit a Megasztár adott. (…) Szükségem lett volna még két-három élő adásra, hogy nagyobb biztonságban érezzem magam a szakmában” – jelentette ki a tehetségkutatóba már másodszor jelentkező énekesnő, aki a versenyzők közül a sokat nélkülöző Szakos Andinak drukkol. Timi ugyan 9 éve párkapcsolatban él, de a házasságkötést és a gyerekvállalást egyelőre halogatja, most inkább a karrierjét szeretné fellendíteni. A kiesett megasztár korábban ugyan már megmutatta magát fehérneműben, ám nem zárkózik el attól, hogy újra ledobja a ruhát magazinfelkérésre. Mint mondja: „Van az a pénz, de most nem ez lesz az első, amivel foglalkozni fogok. A zenei világot szeretném megcélozni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top