TV-sztárok

Utcára került a megasztár

Az áram és a víz elzárása után a bank Szakos Andiék házára is rátette a kezét, és eladta a család feje fölül. A megasztáros énekesnőnek immár nincs többé otthona, ahova hazatérhet – írja a Blikk.

Az utcára került a megasztárSzakos Andi szülei, akik egykor pálinkafőzdével, kocsmával és vegyesbolttal is büszkélkedhettek, napi szinten küzdenek a megélhetésért. A vizet a közeli kútról hozzák a mosogatáshoz és a fürdéshez, a mosáshoz pedig az esővizet használják. A Szakos családnál ugyanis a vizet már egy éve kikötötték, áram pedig egy héttel ezelőttig nem is volt. A szülők – akik már minden értéküket eladták, hogy fizessék tartozásukat – nem szeretnék, ha rossz anyagi helyzetük miatt sajnálnák a lányukat. „Nem szeretném, ha emiatt jutna előre. Nyerje meg, mert jó! Mert az!” – jelentette ki Andi apja, Szakos István. A sokat nélkülöző családnak azonban hamarosan költöznie kell, mert a bank eladta a házukat, ám egyelőre nem tudják, hova. Andi – aki utolsó forintjából jelentkezett a tehetségkutatóba – azonban nem adja fel, azért énekel, hogy segíthessen a családjának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top