Sztárok

Utolsó forintjából jelentkezett a Megasztárba

Ő az a lány, aki eladta a telefonját, hogy jegyet válthasson Budapestre, a Megasztár-válogatásra. A 24 legjobb versenyző közé jutott Szakos Andi azt mondja, úgy érzi, a tehetségkutató az utolsó esélye a szegénységből való kitörésre.

Utolsó forintjából jelentkezett a MegasztárbaPárja ajándéka hozta meg a szerencsét
„Nem szégyellem a szegénységemet” – mondta a Nők Lapja Cafénak Szakos Andrea. A tiszavasvári lány néhány éve még nem gondolta volna, hogy egy nap a szerelmétől ajándékba kapott, féltve őrzött telefonjától kell megválnia ahhoz, hogy jegyet válthasson egy esetleges szebb jövő felé. A családja pár éve még nagyon is sikeres szeszfőzdét üzemeltetett Tiszavasvárin, ami a válság áldozatává vált. A szülőket és Andit is nagyon megviselte, hogy mindig a maguk urai voltak, s most egyszerre elkezdett másoktól függeni az életük. Ahhoz, hogy életben tarthassák a vállalkozást, hitelt hitelre halmoztak, mígnem kénytelenek voltak bezárni a boltot. Azóta nagyon nehéz az életük, és Andi elárulta, a Megasztárban látja az egyetlen kitörési lehetőséget.

A válság miatt sokan jutottak a mi sorsunkra
„Sajnos munka szempontjából elkerül a szerencse – meséli. – Tizenéves korom óta énekelni tanulok, versenyekre járok, és dolgoztam már játékteremben, videotékában, óvodában, boltban, de egy idő után mindenhonnan mennem kellett. A Megasztárt sem most először, épp negyedszer próbáltam meg, ebből is látszik talán, hogy nagyon kitartóan küzdök az álmaimért, s most már mondhatom, hogy a családom boldogságáért is. Volt idő, amikor a szüleim nagyon sokat adhattak nekem, most rajtam a sor, hogy segítsek rajtuk, így az énektudásom legjavát, a teljesítményem maximumát adom majd, ha a döntőbe jutok, hiszen az életem, az életünk a tét. Nem szégyellem a szegénységem, hiszen a válság miatt sokan jutottak a mi sorsunkra. Azért jelentkeztem a Megasztárba, mert nagyon szeretnék hivatásos énekesnő lenni, és segíteni a családomon” – összegzi Andi, aki azóta már kapott a kedvesétől másik telefont, igaz, olyat, ami szintén bármelyik pillanatban megadhatja magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top