nlc.hu
Sztárok

Barátaira hagyta a lakását Lang Györgyi

Lang Györgyi halála után a barátaira hagyta lakását

Lang Györgyi gyógyíthatatlan betegségével már a kilencvenes években is tisztában volt, így már korán gondoskodott az örökségéről, így a lakását vélhetően a barátaira hagyta.

Lang Györgyi 2023. május 20-án szombaton hunyt el. Az énekesnőnek a barátai, a Pa-dö-dő zenekar tagjai jelentették ugyan a szűk családot, azonban a távoli rokonok között sem törhet ki a harc a többmilliós vagyon megosztásával kapcsolatban – írja a Blikk

Lang Györgyi és Falusi Mariann, a Pa-dö-dõ együttes tagjai Lang Györgyi budapesti otthonában 2019-ben

Lang Györgyi és Falusi Mariann, a Pa-dö-dő együttes tagjai Lang Györgyi budapesti otthonában 2019-ben.
(MTVA/Keleti Éva)

Az interneten található céges tulajdoni lap szerint az a lakás, amelyben élt, egy olyan cég nevén van, amit a hű társával és barátjával, Falusi Mariannal alapítottak. A cégben az énekesnő egy ideje már csak ügyvezetőként szerepelt. 

A 110 négyzetméteres és 3 szobás ingatlan 1999 óta szerepel a CORESZ II Kulturális és Szolgáltató Kft. tulajdonában, amelyet még az adásvétel előtt alapítottak. Az évek során a tulajdonosok személyében is történt változás. A jelenlegi tulajdonosok két civil, akik a Blikk információi alapján Györgyi szoros baráti körébe tartoznak. 

Györgyi már  a kilencvenes években is tisztában volt gyógyíthatatlan betegségével, így az információk szerint nem meglepő, hogy az énekes már egy ideje mindent elrendezett. A Blikk informátora szerint az énekesnő úgy döntött, hogy megelőz minden vitát és rendezi az ügyeit. Annak ellenére, hogy nem volt nagy vagyona, tudta, hogy kinek mit szeretne adni, amiről gondoskodott is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top