Dopeman nem rajong Kulcsár Edina daláért, de az időzítéshez csak gratulálni tud

Á.K. | 2022. Január 26.
Az RTL Fókusz megpróbált szakértőket megszólaltatni Kulcsár Edina dalával, az Egyetlen szóval kapcsolatban, de kizárólag Dopeman állt a kamerák előtt kötélnek. Ő mondott jót is, rosszat is.

Bár rendre kérik, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket, Kulcsár Edina és Csuti folyamatosan dobják a kíváncsiskodóknak az információkat, amiken aztán hosszasan lehet csámcsogni. Ilyen például Kulcsár Edina sebtében összerakott dala és klipje, az Egyetlen szó is, ami már túl van az egymillió megtekintésen a YouTube-on, ami ilyen rövid idő leforgása alatt igencsak tetszetős eredmény.

Részlet Kulcsár Edina klipjéből (Forrás: YouTube)

Az RTL Fókusz próbált szakértőket megszólaltatni a dallal kapcsolatban, de vagy nem mondtak semmit, vagy csak kamerán kívül tették. Volt, akinek a dal mondanivalójával volt baja, más meg az összecsapottnak vélt klipet kritizálta, de csak Dopeman volt az, aki arcát adta a kritikához.

A zenei alapot a rapper érdekesnek tartja, tetszett neki a zenei motívum, ének szempontjából azonban a dal szerinte nagyon sok kívánnivalót hagy maga után. Ennek ellenére csak gratulálni tud a tökéletes időzítés miatt.

Bár engem nem mozgatott meg különösebben ez a botrány, a G.w.M-et meg marhára kedvelem. A timing meg nagyon jól sült el. Manapság egy dalnak amúgy sem sokkal hosszabb az élete, mint három-négy nap. Úgyhogy ha valaki valamit egy dallal akar csinálni, és van egy történés, érdemes ráültetni

– fejtette ki mondanivalóját Dopeman.

Exit mobile version