Révész Sándor Ausztriából üzente, hogy nagyon jól érzi magát

nlc | 2022. Június 24.
Ma ünnepli 69. születésnapját a Piramis frontembere, aki márciusban kapott sztrókot.

Révész Sándor, a magyar könnyűzene ikonikus alakja március közepén kapott sztrókot, és egy ország aggódott az életéért, a felépüléséért. A Blikk azonban most arról számolt be, hogy a Piramis frontember már – saját állítása szerint – jól van.

Amikor tavasszal kórházba került, az énekes sem a jobb kezét, sem a jobb lábát nem tudta mozdítani, de állapota gyorsan javult, és egy hónap elteltével hazaengedték. Nem sokkal később  a Blikknek arról beszélt, szerinte a helyzet kialakulásáért az volt a felelős. hogy elhanyagolta magas vérnyomását. A történtek óta mindenesetre lelkiismeretesen végzi a rehabilitációt, és időközben már hosszabb utazásra is vállalkozott.

A zenész – aki ma lett 69 éves – Ausztriából üzent az olvasóknak: remekül érzi magát!

Mint fogalmazott,

A sorsom éppen egy Melk nevű ausztriai településre vezérelt. Éppen a születésnapomkor, és talán ettől teljes és tökéletes ez a nap, ez a pillanat. Egyedülállóan exkluzív apátságáról híres ez a hely, és én valósággal gyönyörködöm benne. Ugyanakkor odafigyelek magamra, és örömmel élem meg a mindennapi tornák rendjét. Ajándék ez az út számomra, Lunz am See gyönyörű fekvésű strandján, hatalmas hegyek ölelésében, tökéletes rendezettségben nagyon jól érzem magam…

Exit mobile version