Majkáékat nem engedték fellépni a Balaton Soundon

F.C. | 2022. Július 02.
Így döntöttek a szervezők.

Majkát és Curtist nem engedték fellépni Zamárdiban, a Balaton Soundon péntek este, így elmaradt a várva várt koncertjük este 11 órakor. A szervezők a vihar miatt nem engedték őket színpadára állni – írja a Blikk.

Majka és Curtis koncertje nélkül zárult a Balaton Sound 2022 pénteki napja – Fotó: press.tv2.hu TV2 / / Central Médiacsoport / Central

Majka a közösségi oldalán tudatta ezt. Elmondása szerint azt mondták neki a szervezők, hogy olyan nagy vihar érkezik, ami miatt nem biztonságos még sátorban sem lenni. “A szervezők nem engedik, hogy a színpadra álljunk. (…) Nika nagyon szomorú, én is az vagyok. Úgyhogy mindenkitől elnézést kérünk, de sajnos a szervezők nem engedik meg, hogy fellépjünk a Balaton Soudon. (…) Elnézést kérünk mindenkitől, mi érezzük magunkat a legszarabbul. (…) Gyerekek, sajnáljuk! Itt vagyunk az öltözőben” – mondta videójában a rapper.

Azt is elárulta a rajongóknak, hogy azt sem engedélyezték a szervezők, hogy egy későbbi időpontban lépjenek fel, amikor elvonult már a vihar.

Nagy széllel tört be amúgy péntek este a Dunántúlra a hidegfront. Az Időkép beszámolója szerint Fonyódon 102 km/órás széllökést is mértek. Nem csak szél, hanem zivatarok is kísérték a front vonulását több helyen is az országban, sőt villámok is bevilágították az éjszakát.

Olvass még az idei Balaton Soundról az nlc-n!

Exit mobile version