Csuti is megszólalt Majka és Curtis szakítása kapcsán

F.C. | 2022. Július 09.
Kulcsár Edina exférje is kommentálta az eseményeket.

Mint arról beszámoltunk, Curtis újabb drogproblémái miatt az újpesti rapper és Majka külön folytatják. A szakításukat ma jelentette be mindkét zenész.

Majka és Curtis ezentúl már nem zenél együtt – Fotó: press.tv2.hu TV2 / / Central Médiacsoport / Central

Kulcsár Edina exférje, Szabó András Csuti – aki jó barátja Curtisnek is – megszólalt az ügyben. Támogatásáról biztatta az újpesti rappert a közösségi oldalán – szúrta ki az rtl.hu. Az üzletember egy olyan fotót tett közzé, amin éppen egymást ölelik. „Szeretlek Attika!” – írta a képhez, majd pedig egy Goethe idézettel folytatta. Így üzent azoknak, akik Curtist támadják.

Szenvedély! Részegség! Őrület! Oly nyugodtan, oly részvétlenül álltok e dolgok előtt, ti, erkölcsösek! Szidjátok a részeget, megvetitek az esztelent, elhaladtok mellette, és hálát adtok az Istennek, mint a farizeus, hogy nem teremtett benneteket olyannak, amilyen ezek közül egy. Nemegyszer voltam részeg, szenvedélyeim sohasem estek messze az őrültségtől, és egyiket se bánom, mert a magam mértékén megtanultam, hogy mindig és szükségképpen részegnek és őrültnek kell mondani minden rendkívüli embert, aki valami nagyot, valami lehetetlennek látszót csinált. De a mindennapi életben is tűrhetetlen hallani, hogy minden, csak félig is szabad, nemes, váratlan tett esetén rögtön kész az ítélet: ez az ember részeg, ez az ember bolond. Szégyelljétek magatokat, ti józanok! Szégyelljétek magatokat, ti bölcsek!” – olvasható a posztban.

Exit mobile version