nlc.hu
Sztárok

Curtis és Majka szakítása

Curtis váratlanul bejelentette: külön folytatják Majkával

Curtis posztja szerint a jövőben ő és Majka külön folytatják a karrierjüket. Az újpesti rapper drogproblémái állhatnak a szakítás hátterében.

Miután a tegnap esti koncerten Majka egyedül lépett színpadra, és Curtis váratlanul eltűnt, úgy tűnik, hogy a két rapper külön utakon folytatja tovább a pályafutását. Legalábbis erről tanúskodik Curtis szombaton, nem sokkal dél előtt kitett posztja.

Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket! Sok sikert neked és ezentúl is számíthatsz rám bármikor, bármiben. Köszönöm ezt a 12 évet testvér

– írta a közösségi oldalán Curtis.

Az okokról egyelőre semmit sem tudni, de péntek este Majka Curtis nélkül lépett fel Villányban, ami azért volt váratlan, mert mindkét rapper beharangozta a fellépést a saját oldalain. A Blikk egy rajongóra hivatkozva azt írja, hogy Majka a koncerten sem adott egyértelmű választ a helyzetre, viszont valamilyen új formációról beszélt.

A koncertről közzétett fotókon is látszik, hogy Majka Curtis nélkül lépett színpadra. 

Frissítés!

Nem sokkal a poszt megjelenése után Curtis módosította és kiegészítette a bejegyzését azzal: „Sajnos megint beleestem abba az ördögi körbe mint anno… De rendbe rakom magam” – amivel minden bizonnyal a drogproblémáira utalt, ami miatt korábban Majka minden kapcsolatot megszakított vele.

Frissítés 2!

Különválásuk hírét később Majka is megerősítette az Instagramon, és arra is utalt, hogy a kábítószer lehet a háttérben. 

Sajnos a pletyka igaz… Szeretlek testvérem! Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!! Minden jót kívánunk neked!

– üzente egy közös fotóval Curtisnek Majka. 

(Kiemelt kép: Instagram/Curtis)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top