Összeházasodott Jennifer Lopez és Ben Affleck, a sztárpár másodszor is egybekelt – fotók

F.C. | 2022. Augusztus 21.
A színész georgiai birtokán mondták ki újra az igent, ezúttal egy fényűző esküvőn.

Összeházasodott Jennifer Lopez és Ben Affleck szombat este a péntektől vasárnapig tartó, háromnapos esküvő második napján – számolt be a FoxNews. A sztárpárnak ez volt a második esküvői szertartása, mivel a múlt hónapban, Las Vegasban már kimondták a boldogító igent. Akkor titokban keltek egybe, most viszont a szereteik és barátaik körében.

Lopez egy, Olaszországban készült Ralph Lauren-ruhát viselt az esküvőn, amin a színész jóbarátja, Matt Damon és felesége, Luciana Barroso is jelen volt.

Ben Affleck az exfeleségét, Jennifer Garnert is meghívta a nagy napra, ám a színésznő éppen Texasban forgat, ezért nem tudott eljönni. Az egykori házaspár három közös gyermeke viszont ott volt, akárcsak Lopeznek Marc Anthonytól született ikrei.

A háromnapos ünnepség első napján azonban mentőt kellett hívni: Ben Affleck édesanyja lábsérülést szenvedett, és kórházba kellett szállítani.

Ben Affleck és Jennifer Lopez a Vegyél el! című film premierjén – Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

Jennifer Lopez és Ben Affleck egyébként 20 év után talált ismét egymásra. Korábban csak az eljegyzésig jutottak, most viszont már az esküvő is megvolt.

Exit mobile version