Visszatért a Sztárban Sztár + 1 kicsi versenyzője, Sztojka Vanessza lenyűgözte a Sztárban Sztár leszek! zsűrijét

F.C. | 2022. Szeptember 19.
Lehengerelte az egész stúdiót a kárpátaljai versenyző.

Ismerős arc tűnt fel a Sztárban Sztár leszek! 3. Előválogatóján. Sztojka Vanessza már szerepelt korábban a Sztárban Sztár + 1 kicsi műsorban, most azonban visszatért, hogy bizonyítson és lenyűgözze a Sztárban Sztár leszek! zsűrijét.

Sztojka Vanessza Christina Aguilera bőrébe bújt – Forrás: TV2 / Sztárban Sztár leszek! – videó

A Kárpátalján élő, 21 éves Vanessza egy ruhaboltot üzemeltet a családjával és a párjával. „Egy kemény év volt számomra, de az az álmom, hogy énekeljek. 2016-ban vettem részt a Sztárban Sztár + 1 kicsi-ben, ami nagyon tetszett, aztán pedig abbamaradt az éneklés. Viszont nagyon hiányzott a nagyközönség, és onnan jött az ötlet, hogy jelentkezzek a Sztárban Sztár leszek!-be” – mesélte a produkciója előtt.

Vanessza tökéletes előadást nyújtott a színpadon, Christina Aguilerától adta elő a The Voice Within című dalt:

A zsűri alig talált szavakat az éneklése után. A mesterek csak pozitív szavakkal tudták leírni az érzéseiket.

„Atyaég! Iszonyú muzikális vagy! Ez a hang! Imádtam, tökéletes volt” – dicsérte Köllő Babett.

„Nagyon ügyes vagy. Most, ahogy énekelsz, az is bőven elég, hogy popsztár legyél hivatalosan is. Élmény volt ezt hallgatni” – hangzott Majka értékelése.

„Nagyon szépen ívelted a hangot. Nagyon átélted az egészet. Iszonyat hangtávod van. Ebből lehet dolgozni. Szerintem ez a világ második-harmadik legnehezebb dala, amiből amit lehetett, te tökéletesen megcsináltál” – mondta Vanesszának Tóth Gabi.

Pápai Joci is csak jókat tudott mondani a fiatal tehetségről: „Nagyon könnyeden énekelsz. Egyszerűen érezhető, hogy a zene a lételemed”.

Nem volt kérdés Vanessza továbbjutása, Köllő Babett csapatába került be.

Exit mobile version