Csupor Olívia, a 2022-es Miss Balaton királynője: „Megnyíltak a kapuk a verseny után”

Takó-Bencze Vivien | 2022. December 10.
Számos fotózásra hívják, de igyekszik minél több munkát elvállalni, még úgy is, hogy nehezen oldja meg a logisztikát.

Csupor Olívia lett a 2022-es Miss Balaton királynője, augusztusban került a fejére a korona: nagyot változott az élete azóta. Fotózásról fotózásra jár, emellett pedig a szakmájában is helytáll. A gyönyörű modellel Mexikóban beszélgettünk, ugyanis ott került sor a Miss Balaton 2023-as kalendáriumának fotózására.

Amikor utoljára találkoztunk, épp a fejedre került a korona. Mi történt veled az azóta eltelt hónapokban?

Legutóbb még a sokk hatása alatt voltam, ami a mai napig tart valamilyen szinten. Rengeteg dolog történt velem, próbálom utolérni magam minden területen. Számos fotózáson jártam, próbálok minél jobban beletanulni a szakmába. A munkával, amit a kórházban végzek szülésznőként, néha nehéz összeegyeztetni, de szerintem egészen jól megy. Öröm számomra, hogy sok megkeresést kapok és próbálok helytállni mindkét munkámban.

Mit tapasztalsz, mennyit tett hozzá az életedhez a Miss Balaton?

A verseny előtt nem volt tapasztalatom a modellkedésben, nem sok munkám volt. Miután a fejemre került a korona, sokan megkerestek. Nagyon szeretem ezt a szakmát, elképesztően hálás vagyok ennek a lehetőségnek, hiszen valamilyen szinten kinyílt előttem a világ. Új helyzetek elé állít az élet, és szeretem az ezzel járó izgalmakat.

Csupor Olívia és a párja (Fotó: nlc)

Azon gondolkodtál, hogy a szülésznői munkádat háttérbe szorítod és a teljes fókuszt a modellkedésre helyezed?

Egyelőre ez nem opció. Az viszont egyre inkább foglalkoztat, hogy éljek a lehetőségekkel, ezért igyekszem nagyon odafigyelni a fotózásokon és ezáltal minél több lehetőséghez jutni. Ahogy említettem, sokan megkeresnek és a nagyját el is vállalom, mert hiszem, hogy élni kell az ilyen lehetőségekkel.

Amikor megnyerted a Miss Balatont, már sokkal magabiztosabb voltál, mint a verseny felkészítési időszakában, most pedig már azt látom, hogy teljesen kinyíltál. Ez a pozitív visszajelzések hatása lehet?

Mindent megteszek azért, hogy méltó legyek ehhez a címhez. A verseny előtt szinte egyáltalán nem volt önbizalmam, de a győzelem segít bátrabbnak lennem. Ez nem azt jelenti, hogy elszálltam, vagy beképzelt lettem, de már látom az értékeimet.

Mit szóltak a versenyhez a kollégáid a szülészeten?

Akik tudnak róla, azok támogatnak és örülnek nekem. Szerintem sokan nem is tudják az osztályon, hogy megnyertem a versenyt, és mivel nem szoktam dicsekedni, ez minden bizonnyal így is marad már.

Miss Balaton naptárfotózás Mexikóban

A családod és a párod hogyan viszonyul az új élethelyzethez?

Továbbra is támogatnak és nagyon büszkék rám. Vannak olyan események, ahova el tudnak jönni velem, a tesóim és a párom is, együtt bulizunk és kiélvezzük a szépségkirálynőség előnyeit. Előfordul, hogy kicsit nehezen menedzselem az időbeosztásomat, de ebben is sokat segítenek, és ha esetleg a fáradtság miatt kicsit mélyen vagyok, akkor is biztatnak.

A szakmád és a modellkedés mellett hogy van időd magadra?

Egyelőre ezt a legnehezebb megoldanom, sokszor örülök, ha hazaérek és vízszintesben lehetek. Emellett pedig minden szabadidőmet a családomra és a páromra szentelem természetesen. Ennek ellenére úgy vagyok vele, hogy most vagyok fiatal, ki kell használnom a lehetőségeket, hiszen ki tudja, meddig tart még. Fáradt vagyok, de boldog.

Belekóstolhattál a kifutós modellek életébe, és a fotózásokba is. Melyik áll közelebb hozzád?

Mindkettőt nagyon szeretem, nem tudnék választani. A versenyen sokat voltunk a kifutón, azt is nagyon szívesen csinálnám a jövőben, de a fotózások is közel állnak hozzám. Azt gondolom, hogy nem feltétlenül kell valakinek több tízéves tapasztalat ahhoz, hogy egy jó és előnyös kép készüljön róla.

Csupor Olívia

Exit mobile version