„Megváltoztatta az életemet ez a műsor” – a 17 éves Kökény Dani lett a Sztárban Sztár leszek! győztese

F.C. | 2022. December 12.
Könnyes szemmel mondott köszönetet a nézőknek a fiatal tehetség.

Vasárnap este véget ért a Sztárban sztár leszek! 3. évada. A döntőben Yulaysi Miranda, Kaly Roland és Kökény Dani csaptak össze. Elsőként a kubai származású énekesnő, Yulaysi Miranda esett ki. Majd újraindult a szavazás, a nézők voksai nyomán Kökény Dani nyerte el Magyarország legsokoldalúbb előadója címet és az ezzel járó 10 millió forintos pénznyereményt.

Kökény Dani lett a legjobb előadó – Fotó: Sajtószoba

A fiatal énekes könnyes szemmel mondott köszönetet a nézőknek. Büszke arra, hogy 17 évesen így végig tudta vinni a műsort. Elmondása szerint a Sztárban Sztár leszek!-ben megismerte önmagát.

„Amikor ide megérkeztem, eléggé sok gátlással küzdő srác voltam igazából, aki nagyon sok fájdalmat élt át az élete alatt. Ha valaki érzi magában a tehetséget, akkor mindenképpen jelentkezzen ebbe a műsorba, mert ez nagyon sokat tud adni. Nekem igazából megváltoztatta az életemet” – vallotta be a fiatal tehetség a műsor online riporterének, Nagy Rékának.

Elmondása szerint olyan versenyzők közé került be, akik már valamilyen szinten jelen vannak a szakmában és képezve voltak. „Úgy próbáltam helytállni a műsorban, hogy énektanárnál nem jártam és magamat képeztem otthon. Erre vagyok igazából a legbüszkébb. Tisztában vagyok azzal, hogy ebben a műsorban nem én voltam a legképzettebb énekes, és ezzel most is tisztában vagyok, viszont úgy érzem, hogy 17 évesen én a többiekhez képest ugyanannyi energiát fektettem be, és soha nem másokhoz próbáltam magam hasonlítani, hanem a tegnapi önmagamhoz és ez vitt igazából előre” – árulta el Kökény Dani, aki már azt is tudja, mire költi a pénznyereményt.

Arra a kérdésre, hogyan látja magát egy év múlva, a következőket válaszolta: „Elértem azt, amit egy év alatt el tudnék érni a kemény munkával. A műsor után nem hagyom abba a munkát, írom továbbra is dalokat. Ez az egész egy nagy motiváció. (…) Lehet, hogy már egy albummal bővebb lesz a repertoárom egy év múlva.”

Exit mobile version