nlc.hu
Sztárok

Kökény Dani tervei a giganyereménnyel

Sztárban Sztár leszek: Kökény Dani már tudja, mihez kezdene a tízmilliós nyereménnyel

Csodálatosnak tartja, hogy ott lehet az utolsó élő show-ban.

A Sztárban sztár leszek! 3. évadának vasárnap esti döntőjében Kökény Dani, Yulaysi Miranda és Kaly Roland küzd meg a legsokoldalúbb énekesnek járó trófeáért, a tízmillió forintért és a további lehetőségekkel járó lemezszerződésért. Kökény Dani elárulta a Borsnak, mire költené a pénzt.

Kökény Dani,

Kökény Dani egy szerencsétlen baleset következtében jutott tovább a tehetségkutatóban – Forrás: TV2 Sztárban Sztár leszek! – videó

Bevallotta, a 10 milliós fődíj nagy segítség lenne a családja problémáinak a megoldására. “A családom, a nagypapám, a nagymamám számára szeretnék egy otthont biztosítani, hogy megoldjuk a nehézségeinket” – mondta el a 17 éves tehetség, aki amellett, hogy a családja nehézségeit orvosolná a nyereményből, a zenei karrierére is fordítana a pénzösszegből.

Elmondása szerint, ha esetleg nem ő lenne a győztes, akkor is folytatja az útját és továbbra is küzdeni fog az álmaimért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top