nlc.hu
Sztárok

Kökény Dani őszintén vallott anyagi helyzetükről

„Remélem, idén karácsonykor nem az üres asztalt kell körbeülnünk” – a Sztárban Sztár leszek! énekese szegény körülményeiről vallott

Egy kívánsága van idén karácsonyra.

A Sztárban Sztár leszek! fiatal tehetsége, Kökény Dani hétről hétre elkápráztatja az embereket a színpadon, még olyankor is, amikor kisebb balhé alakul ki körülötte. A legutóbbi adásban például nem tetszett Dani családjának Majka kritikája, ezért a nézőtérről szóltak be neki. Dani később elmondta, ők egy rendkívül összetartó család, ez az oka, hogy néha, ha vehemensen is, de kiállnak mellette.

Kökény Dani

Kökény Dani (Fotó: TV2)

A Story magazinnak adott interjújából szintén az jön le, számukra a család a legfontosabb, és bár sokan nem tudják, rendkívül nehéz körülmények közt élnek, de ez sosem szakítja szét őket. 

„Az ünnepeket is mindig együtt szoktuk tölteni, ha van rá lehetőségünk, akkor főzünk, fát díszítünk, bár a tavalyi karácsonyunk nagyon szegényesre sikeredett. Csak egy pici fára futotta, meleg étel viszont már nem került az asztalra, pedig mama nagyon szeret és jól is tud főzni. Isteni almás sütit, káposztát és halászlevet készít, de sokszor semmi nem kerül a tányérra. Olyankor csak körbeüljük az üres asztalt, beszélgetünk, majd elmegyünk az éjféli misére, és hálát adunk Istennek, hogy ilyen összetartó családunk van – mesélte Dani, aki hozzátette, ha van lehetőségük, adnak egymásnak ajándékot, de számukra nem az a fontos. Idén viszont egyetlen kívánsága van. – Soha nem veszítjük el a hitünket, és bízom benne, hogy idén karácsonykor már nem az üres asztalt kell körbeülnünk. Ha kívánhatnék valamit, az az lenne, hogy egészségesek maradjunk, és sikerüljön a Sztárban Sztár leszek! után karriert építenem, elismert előadó legyek, és végre beérjen a munkám gyümölcse.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top