Mogorva, megőszült bácsi lett az egykori MacGyver, Richard Dean Anderson – galéria

Bagaméri Viki | 2023. Január 13.
A kalandok nemcsak a sorozatban, hanem a való életben is vonzották a színészt, aki olyan lett, mint egy mogorva bácsika.

Az 1950-es születésű Richard Dean Anderson 35 éves koráig várt arra, hogy megkapja élete nagy lehetőségét és MacGyverként kerüljön képernyőre, s hogy nevét az egész világ megismerje. 

Az édesanyjának köszönhetően, aki festő- és szobrászművész volt, hamar ráérzett az alkotás örömére, őt azonban inkább a színjátszás vonzotta. Sportolóként is jól teljesített, de a zene is közel állt hozzá, egyetemi évei alatt még egy rockbandát is alapított, amiben énekelt és gitározott.

A szívét többen is elrabolták, legtöbbször színésznők mellett horgonyzott le: Marlee Matlin, Deidre Hall, Sela Ward, Teri Hatcher és Lara Flynn Boyle több éven át volt az egykori MacGyver párja, aki aztán az olimpiai bajnok korcsolyázó, Katarina Witt szerelme lett. 
Végül Apryl A. Prose mellett horgonyzott le, és 1998 nyarán közös gyermekük is született, aki a különleges hangzású Wyle Quinn Annarose Anderson nevet kapta.

Anderson január 23-án ünnepelte 73. születésnapját, az idő múlása pedig rajta is nyomot hagyott. Kíváncsi vagy rá, mennyit változott az évek során? Mutatjuk!

A fiatal Richard Dean Anderson

Lázadó kamasz és fiatal felnőtt volt, rengeteget utazott autóstoppal, sőt egyszer a barátaival egy több hónapos biciklitúrába is belevágott. Az útitársak azonban szép lassan lemorzsolódtak, a fiatal MacGyver pedig az utolsó 33 napban egyedül tekerte le a tervezett távot. (Fotó: Getty Images)

Így nézett ki Richard Dean Anderson, amikor megkapta MacGyver szerepét

MacGyver szerepét 1985-ben kapta meg és 7 éven át alakította a sorozat címszereplőjét. Az a hír járja, hogy a válogatáson kölcsönkért egy olvasószemüveget a stábtól, hogy jobban lássa a szövegét. Ez az emberi gesztus levette a lábáról az alkotókat. (Fotó: Getty Images)

Az egykori MacGyver és szerelme Lara Flynn Boyle

Richard Dean Anderson és a nála 20 évvel fiatalabb Lara Flynn Boyle szerelme átszőtte az 1995-ös évet, hivatalosan azonban csak 6 hónapot voltak együtt. (Fotó: Getty Images)

Így nézett ki Richard Dean Anderson 50 évesen

2000-ben lett 50 éves, azóta újabb 23 év eltelt. (Fotó: Getty Images)

Az egykori MacGyver 58 évesen

Ezen a képen a színész már közel járt a hatvanhoz, és büszkén mondhatta el magáról, hogy több kitüntetést is kapott, amiért elszántan küzdött a környezet védelméért. (Fotó: Getty Images)

Richard Dean Anderson 62 éves korában

Ez a kép 10 évvel ezelőtt készült a megőszült MacGyverről, akiről kevesen tudják, hogy mielőtt befutott színész lett, utcán pantomimozott és zsonglőrködött a közönség nagy örömére. (Fotó: Getty Images)

Richard Dean Anderson 72 éves korában

A hamarosan 73. születésnapját ünneplő amerikai színészt a közelmúltban kapták lencsevégre, miközben Malibuban tartott egy kisebb bevásárlókörutat. (Fotó: Profimedia)

Nyitókép: Getty Images

Exit mobile version