Tóth Gabi: „Tehetnek gúny tárgyává, illethetnek bélyegekkel, nem számít”

V.B.T. | 2023. Január 16.
Tóth Gabi szerint, ha sokáig nem történik vele semmi, akkor megjelenik pár hergelő cikk, hogy legyen miről beszélni.

Tóth Gabit rengeteg támadás érte az elmúlt években, ám ennek ellenére sem vonul vissza: mint írta, folytatja a zenélést és a szereplést sem hagyja annyiban. 24 óráig elérhető Instagram-sztorijaiban több vallomást is láthatunk tőle. 

„Hónapok óta nem csinálok semmit (előtte sem tettem nagyon semmit, ami fuuuha lenne!). Anyaként vagyok jelen a hétköznapokban, mint általában, amit imádok. A szakmában ilyenkor csend van. Szeretem, mert a nagy tavaszi/nyári menet előtt ilyenkor tudok töltődni, alkotni” – kezdte Tóth Gabi, majd azt is elárulta, bár ő is látja, hogy sokszor népharag zúdul rá, nem enged a trolloknak és folytatja, amit elkezdett.

Fotó: TV2

Nem fogom abbahagyni a zenélést. Nem fogok eltűnni, nem fogom feladni! Mert a zene az életem! Hiszek és szeretek! Ezt senki sem fogja tudni elvenni tőlem! Tehetnek gúny tárgyává, illethetnek bélyegekkel, nem számít! A zenét fentről kapom! Istentől! Én pedig igyekszem méltó lenni halandóként. Hibáztam és fogok is bizonyosan. Esendő emberek vagyunk! De a hitemet és az erőmet nem tudják elvenni soha! Hanniért, a zenéért, az emberekért, akik nem vakok és átlátnak ezeket az idióta bélyegeken… köszönöm nekik” – írta az énekesnő.

Exit mobile version